Sehribanu Merhaba anneler beneğim tam 4 aylık atak dönemi ne zaman başlıyo acaba kaç hafta sürüyo bu dönemi hiç yaşamayan veya az yaşayan varmı?
KevserKaan Sehribanu şuan 4ay 10 günlük kızım ve hiç atak dönemi v.s takip etmedim. Ara sıra huzursuz olduğu gün ve geceler olur ekstra şükür bişey yok oda huzursuzlukta doğduğundan bu güne oluyo hep normal yada atak 🤗🌺
Esilahanm1 Sehribanu 4. Ayın başlarında bi huzursuzluk olmuştu 4 gun flan sürdü sonra çok iyiydik suan 4 buçuk aylık hiç durmuyor sürekli ağlıyor diş sıkıntısı mı atak mı biryeri mi ağrıyor bilmiyorum 😒
Sehribanu KevserKaan inşallah benim bebeğimde öyle olur diğer atak dönemlerinde hiç farketmedim bile ne oldu ne bitti hiç yaşamadım bilmedim yani bu 4. Ay atağı çok fenaymış uyku düzeni alt üst olmaz inşallah 🙄
Lay Ben uyku nedir unuttum. Bugün atağın son günü gözüküyor ama hala çok kötü. Ya gece 10-15 kez uyanıyor ya da gece uyanıp 2 saat uyanık kalıyor. Sabahları da güneş doğmadan 4.45 gibi kalkıyor. Normalde gece 3 kez uyanır emer uyurdu