KevserKaan meraklibiranne 4ay 10 günden sesleniyorum hala 5.30 6.30 arası uyanıyoruz 😅 bebislerin uyanma rutini öyle. Erken geç yatması fark etmiyo gün ışığıyla aydınlanıyolar 😍
Minikyavrum75 meraklibiranne uykuları aşırı düzensiz oldu böyle değildi bi uyanıyo 5 saat uyumuyo ne zamn düzene girer acaba normal mı
Eminerd meraklibiranne 8aydan sonra biraz daha geç kalkmaya başladı 🙏🏻 özellikle yaz mevsimiyle birlikte 6 da uyanıyordu uzun zamandır şimdi 7,30 8 de kalkıyor genelde ☺️ İlk 3 ay düzen aramayın zaten 😊
Sumeyra87 7 ay 6 gunluguz en son 7 ye kadar ne zaman uyudugunu hatirlamiyorum.gerisini siz dusunun😂6 ile 8 arasi bebis saatleri ama.neden 8 degil yani neden😂
Arasannesi81 meraklibiranne 1 yaş 23 günlük ilk günden beri 5.30 - 6.30 arası uyanır hiç değişmedi gece geç yatırsam da aynı oldu 😏 mama yapıp yedirip yaklaşık 1saat sonra falan yine uyutuyorum ama tabi kısa bi uyku oluyor
UraSsmom meraklibiranne Cnm bebeğin daha küçükmüş ama benim oğluş 15 aylık hep 6da kalkardı gün ışığından uyanıyodu haliyle karartma perde taktım şimdi 8 9 gibi kalkıyo dene istersen
Arifeeee meraklibiranne yaklaşık 17. Aydan sesleniyorum. Hala 6-7 arası uyanır l. En geç 7 yani o da çok nadir
Ynb 3 aylik kizim var asiri huysuz. Yatiriyorum ciglik ata ata agliyor kslkiyir 5 dk sonra tekrar gunumuz hep aglamakli ne yapcagimi şaşırdım sabah 5:30 ayakdayiz