Gunesasel Kızlar ben hiç uyanamıyorum kızım 9 aylık gece 3 4 defa kalkıyor ve ben çocuğu hiç duymuyorum tuhaftır ki eşimde hiç duymuyor bu neden olur bilen varmı ilk zamanlar çıt sese kalkardım şimdi duymuyorum çocuk çok ağlıyor telefonumun bebek ağlaması bildirimi var o bildirim en az otuz olmuş oluyor her kalkmamda neden oluyor ne yapmam lazım bi fikir verin
Denizzz88 Gunesasel yorgunluktan olabilir çok dalıyosunuz demek uyurken. Ben ilk başlarda öyleydim alışık olmadığım için kalkmalara oğlum ses çıkarttiginda hic duymuyodum eşim uyandırıyodu arada çocuk uyanmış kalk diye 😀 alarm kurmaya başladım bende 2 saatte bir alarm çalıyordu
Morfrenk Gunesasel gaflet işte artık büyüdükleri için alıştık, küçükken varlıklarına alışık değildik telaşa kapılıyorduk☺️ bende zorlanıyorum artık, yere yatak attım uyanınca üstüme tırmanıyor, gelde uyanma😛 sende birlikte yat bir süre istersen
Mihribann11 Gunesasel bende aynıyım 9 aylik ve 2 3 kez uyanıyor ağlıyor durmuyor, eşim hiç duymuyor zorla kalkmıyorum yerimde yanına gidiyorum
Gunesasel Morfrenk sonrada yataktan düşer diye yanyana yatmaya korkuyorum ama memleketteydik yanyanaykrnde uyanamadım
Gunesasel Morfrenk emekliyor tırmanıyor ne yapıcamı bilemiyorum zaten 🥲 korkuyorum çok ağlayacak bişey olacak düşecek vs Allah korusun duyamıcam diye ama alarmda kursam onuda duymuyorum 😕
Morfrenk Gunesasel belkide çok yorgun olduğun için ağırlaştı uykun. Annene, kayınvalidene gidip 1 2 gün uyuma şansın yok mu?
Hum34 Ay peki geri nasıl uyuyor? Ben çıt dese kalkıyorum. Hatta bazen ondan erken kalkıyorum, emzirip yatırıyorum.
Gunesasel Hum34 geri uyumasıda dert böyle hayal meyal çocuğu uyuttuğumu hatırlıyorum bazı geceler eşim uyanınca uyanırıyor beni mama yapıp veriyorum kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum çok ilginç
Gunesasel Morfrenk ben bir aydır annemleyim onlar bile kolunu kırdık seni dürtmekten uyanmıyorsun diyorlar düzelmedi uyudum dinlendim ama gece yinede duymuyorum işitme sorunumda yok tersine yani
Gunesasel Mihribann11 valla çok zor yorgunluk desem illaki gündüz onunla sabah uykusu yapıyorum dinlenmiş olmak için ama olmuyor
Prensesannesi38 Gunesasel çok derin uyuyorsunuz o zaman bebek ağlaması gece çok rahatsız edici ses oluyor duyulmaması imkansız
dominantteyze Gunesasel bence bi doktora görün uyku ağır olabilr ama seninki ötesinde allah korusun başına bişey bile gelir duymazsın
Gunesasel dominantteyze evet o yüzden tetikte yatayım diyorum şartlıyorum kendimi çok zor dalıyorum uykuya sürekli kafamda kurmaktan dalıyorum daha da kalkamıyorum
-erCansu- Gunesasel bende öyle oldum bide anneme diyorum ki Buğra artık gece emmiyor diyoki sen öyle san çocuk açıp emiyo sonra uyuyo düşün yani ruhum duymuyor hahs 🙃😂
Gunesasel -erCansu- geçtimi peki ya çünkü emmiyor kalkıp mama hazırlamam lazım aç aç gerimi uyuyor anlamıyorumki
Sedeeff Gunesasel Bekarken ve çocuk yokken de böyle ağır mıydı uykunuz ? Ben hiç ağır uyuyan biri olmadım o yüzden de hiç zorlanmadım yataktan biraz sesli dönse azıcık ses çıkarsa hemen kalkarım. Bunyesek birşey mi acaba sizdeki de?
Gunesasel Sedeeff bekarkende uykum ağırdı alarm duyamazdım işe giderken annem kaldırırdı ama çocuk doğduğundan 5 aylık olana kadar tık sesi duyuyordum üç dört aydır duymuyorum yada duyuyorum çocuk çok ağlamış oluyor şimdi böyle sorunca aklıma demir depom hep boştu bekarken ondan olabilir mi acaba şuandada boşalmıştır belki doktor yolu göründü