Dygysnmry Prima premium care 4 numara satıyorum. Hatay antakyadayım. Elden teslim de yapabilirim aynı şehirdeysek. 90 adet 90 tl.kutusuyla açılmamıştır.
Gonul_celen Dygysnmry bnde premium care 4 numara kullanıyorum ztn premium care aldım 156 lı kutu 133 tl geldi
Deletedmom26 Bende Hatay İskenderun dayım 3 paket sleepy 4 numara var elimde 90 lı oluyor 3ü beraber. 70 TL vercem
Hamzaninannesi Gonul_celen doğru 1 tl civarında premium care bende arıyorum bulabilirsem diye n11 de indirim kuponum var 156 adet 156 tl ye alabiliyorum
Gonul_celen Hamzaninannesi 15 gün falan oldu sanırım e bebekte 2. Ye %20 vardı bide çark %10 verdi öyle baya iyi bir fiyata 2 koli aldım bnde. 1 tl ye piyasada bulunabilir bnm demek istediğim elinde kalınca hani daha ucuz olmalı ki cazip olmalı diye düşünüyorum açıkcası
Dygysnmry Elimizde kaldı diye bedavaya verilmez ki. Öyle olsaydı bedavaya veriyorum derdim. Sen o fiyata ben bu fiyata aldım bu fiyata satıyorum insanların işine taş koymak da nedir? Hamzaninannesi @Gonul_celen
Hamzaninannesi Gonul_celen aynen katılıyorum size bazen letgoda veya sahibinden.com sitelerinde uygun denk geliyo takip etmenizi tavsiye ederim herzaman olmasada ara sıra bu şekilde alışveriş yapıyorum
Gonul_celen Dygysnmry aslında işinize taş koymadım size satış için taktik verdim :) sonuçta kimse enayi değil.bi de firmalardan alınca kargo parası bile ödemiyorsun yani neden sizi secsinler neden bir farkı olmalı diyorum ☺️
Dygysnmry Gonul_celen aldığın fiyata bile satamazsan asıl o enayiliktir. Tarihi geçmemiş yada bi zarar gelmemiş neden çok ucuza satayım ? O zaman satmanın ne anlamı var ki? Kendi malı olmayınca insanın böyle dilinin bağı tutmaz işte. Sizde satışlarınız olursa söylediğiniz gibi yaparsınız.