ecemylmaz Hanımlar iyi geceler. Reglim 13 gün gecikti 2 kere test yaptım Farklı günler de negatif çıktı son iki aydır çok düzenli geliyordu reglim. başına böyle birşey gelip daha sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı?
hunilimomm ecemylmaz benim son 3 4 aydir düzensiz bi erken oluyorum bi geç oluyorum ama hormonlarım biraz bozulmuş bide memeyi kesmiştim doktor bunlar yapabilir demişti gerçi hap bile kullansam gecikirim ben
Sena00 ecemylmaz benimde bugün 7 gün oldu korunuyoruz yani eşim kendinden emin bugün acayip mide bulantısı ve baş dönmesi oldu karnım da acayip şekilde ağrıyo 😑
Dilaylaa Benim 20 gün gecikti ama covid aşısı yan etki yaratmış bende siz oldunuz mu aşı? Birde bir kaza felan olduysa hamile olma riski tabiki vardır .
Dilaylaa ecemylmaz Kesin odur birkac arkadaş daha yaşadı burada ve çevremde . Ben zaten korunuyorum çok dikkatliyim ama 20 gün olmadı dedim belki hamileyim korunan da hamile kalıyor test felan yaptım yok yani kan verdim hamilelik kesin yok dedi doktor sonra adet söktürücü kullandım öyle oldum yoksa olacağım da yoktu heralde .
ecemylmaz Sena00 bende de var mide bulantısı 😒 psikolojik sanırım olsa çıkardı herhalde ya testte 13 gün geçti çünkü diğer hamileliğim de reglim geçmeden öğrenmiştim iki koyu çizgi oluşmuştu
Sena00 ecemylmaz ben adetim 15 gün geçince öğrendim evde test yaptım çıkmadı kan tahlilinde de çıkmadı en son kadın doğuma gittim küçük bişey görünüyor dedi kanda olabilir bebekte olabilir dedi tahlil istedi 72 çıkınca hamile olduğumu öğrendim 😁
hunilimomm ecemylmaz arada oluyor canım eğer korunduğundan eminseniz stres de geciktirir ama istersen yarın kan ver
ecemylmaz Dilaylaa yani bende emin gibiyim kaçan sızan birşey olmadıysa ama yine de o korku yetiyor 😌 bebeğim daha 19 aylık çok erken benim için 2. Bir bebek henüz umarım değilimdir de aşıdan dolayıdır biraz daha bekleyip bende bi dr.a gözükeyim
ecemylmaz CatBoy ilk hamileliğimden önce pko sendrom teşhisi konmuştu ve çikolata kisti var bir kaç demişti doktor doğumdan sonraki muayeneler de birşey kalmamış dedi ama yine de olabilir dediğiniz gibi gözüksem iyi olur
Dilaylaa ecemylmaz Bir hafta daha bekle sonra kan ver doktora git hamile değilsen zaten adet söktürücü alıp kullanabilirsin üzme kendini . Aşıdan sonra dünya genelinde bu sorunu yaşayan kadınlar varmış benimde günü gününe düzenliydi 20 gün olmayınca benim psikolojimi düşün :) evde 8 tane test yaptım . :)))
CatBoy ecemylmaz Pko geçici bir durum değil malesef bende pko hastasıyım genelde söktürücüyle adet oluyorum 😑
Tatlisannedilekk ecemylmaz Korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim az önce🤦🏻♀️bende gecikmiştim, en iyisi kan ver sende