smsmzyc Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum, kızımın vajinasında siyahlık var silmeye çalışıyorum ama çıkmıyor sizlerde de böyle durum yaşayan var mı doktora sordum yıka temizle dedi ama çıkmıyor inş kötü bişe değildir ?
SinemArasBoran smsmzyc erkek bebeğim var bilmiyorum cnm postun yukarda kalsın diye yazdım ama doktora göster bence
smsmzyc TospikDefneninAnnesi ben gibi değil iç kısımda pekde açamıyorum orayı korkuyor çünkü sizde var mı böyle bi siyahlık oranın temizliğini nasıl yapıosunz
TospikDefneninAnnesi smsmzyc yok canım. Baktımda. Tuvalet temizliğine tabi dikkat ediyorum. Kaka yapar yapmaz hemen değiştiriyorum. Islak mendille yukardan aşağı arasını temizliyorum. Ama siyah birşey hiç görmedim. Acaba ne. İntermetten bi baksanız mı acaba
smsmzyc TospikDefneninAnnesi kakasını asla bende bekletmiyorum ama arasını açamıyorum çok korkuyor kasıyor bacaklarını acıtırım die korkuyorum :( İnternetten baktım da 0-2 yaş arası orda siyahlık ve beyaz bir kısım olması normalmiş. Bir sonraki doktor randevusunda doktoruma da göstericem içim rahat etsin.