Seymaaa95 Kızlar emzik gerçekten meme reddi yapıyor mu bebeğm 49 günlük emziği almayınca alsın istiyorum alınca da Red yapar mı diye korkuyorum acıkr da bilemez mi diye vicdan yapıyorum kafam karışık 🤦🏻♀️🤷♀️
Sevgi1 Seymaaa95 bnm 10 günlük ten beri verdik başta vermek istmedim verdik tutti 1 aylık red yapmadı şuan ikinci memeyi aldk bebeğe
AyazAslan Seymaaa95 oglum 4 aylik ve bir haftalikken emzik kullanmaya basladik. Meme reddi yasamadik hic, hatta calistigim icin gunde 2 defa sagilmis sutu biberondan iciyor ve ben gelince meme emmek icin cildiriyor 😂
Mbk Seymaaa95 emzik ve biberon yüzünden meme reddi yasıyoruz 4 aylık olacak sadece uykulu iken emiyor çok zor bir durum, alışmadıysa sakın vermeyin lütfen. Ben çok pişmanım.
Gkceemr Bende herhangi bir red konusu olmadı ama sadece avent soothie kullanıyorum diğerlerini tutmadı
Cigdem61 Bende aynı sizin gibi tutmuyoken tutsa diye dua ettim tuttu şimdide meme reddi yapar diye vermiyorum çok fazla napıcağımı şaşırdım.
Seymaaa95 Cigdem61 çünkü red yaptığını söyleyen de çok rahatlık oldğnu söyleyende çok bilmiyorum belkide bebeğe bırakmak lazım tutmayı veya tutmamayı 🤷♀️
Seymaaa95 Mbk gerçekten mi 😳 inşallah düzelir bebeğiniz inşallah geçici bi durumdur 😔 yok henüz alışamadı tuttuğu çok nadir genelde 10 saniye tutup ağzından atıyo hiç zorlamıym o zman🙄
spmommy Seymaaa95 15 günlükken vermeye başladım. Oğlum 2 aylık. Meme reddi yaşamadık. Genelde uykuya geçerken veriyorum uyuduğunda kendi çıkarıyo zaten. Ağlarken de işime yarıyor. Emzik kurtarıcı bence😊
SelimliAnne Seymaaa95 alakası olduğunu düşünmüyorum. Emzik almayan bebekte de meme reddi oluyor. Ya da Emzik alıp olmayan da. Şans işi