Mervekaynak Bebeğinin aşılarını misafir olarak ikamet ettiği ilden başka bir ilde yaptıran var mı aranızda?? Bilgi verebeilir misiniz nasıl yaptırdınız
Busegokce Mervekaynak Evet yapılıyor. En yakın sağlık ocağına gidip durumu izah ettiğinizde yapiyorlar.
baloglus Mervekaynak Yaptırabiliyorsunuz. Misafir olduğunuzu belirtirseniz yardımcı oluyorlar. Ben oğlumun aşılarını şehir dışında yaptırdım.
Alparslaninannesii Mervekaynak ben yaptırdımm ilk ay aşısını hatta 2 ay aşımıza yaptırıcaz hala annemds kalıyorum bebeğim çok huysuz 😂 canım gidiyosun sadece bebeğin tc si veriyosun aşı kartına bakıp hangi aşısı geldiyse yapıyolar
Mervekaynak Alparslaninannesii ya 2. Ay asimızı olacağız verem aşısı hergun yapılmıyormus. Tereddutteyim ya yapmazlarsa
assd15 Mervekaynak gitme imkanınız varsa önceden gidip bi sorabilirsiniz aşı günler oluyor ya size gün verir en azından.Zamanı da geçmemiş olur
Alparslaninannesii Mervekaynak bizde 2 ay aşımızı olucaz canım hemşire dedi zaten 2 ay için burda olur musun diye bende belli olmaz dedim olursan 29 una gel o zaman yapıyoruz dedi bende tamam dedim isterden önceden git sor