Chrysa fibron jel diye bişey var dolap menteşelerine falan uygulanıyor nokta kadar netten sipariş vermiştim aynı zamanda evinde ilaçlarım ilaçlamacı da mutfağı aynı şekilde ilaçladı menteşelere her yeri tıkadık kapadık gene çıktı ilaçlamacı bi aya yok olacak demişti durmadım iğrendiğimden bi arkadaşımın tavsiyesi ile şu yukarıda yazdığım ilacı aldım kurtuldum şükür her yeri tıkadığınızdan emin olun ben aldığım meyvelerden gelip ürediğini düşünüyorum çilek poşetinde gördüm ki şöyle ben çileği marketten tek tek elimle seçerek aldım maruldada yakaladım siz dikkat edin ilaçlamacı da apartmanı ilaçlamanız lazım dedi ben bursadayız akbaba ilaçlama şirketini çağırdım memnun kaldım adları Alman hamamböceğiymiş öyle dediler kahverengi hızlı kaçan ve çok hızlı ürermiş robot süpürgem var mutfak altlarına soktum kendimiz temizledik falan ama ölüsü bile ürermiş öldürdüğünüz alanı çamaşır suyuyla silmezseniz yumurtalar görmesek bile saçılırmış öyle dedi robotum gezdi diğer odaları hamileydim eşim yapmıştı en son çocuğun yattığı perdede storda gördüm hemen ertesi gün ilaçlamacıyı aradım