Pakizeadelya1 En etkili en hızlı en pratik süt arttırma yöntemleri neler bildiklerimi yapıyorum ama farklı fikirler gelirse denemek isterim.
Dyldrm Pakizeadelya1 E bebekte humana emziren anneler icin var o guzel arttiriyor birde rezene ic bol su ic ve en onemlisi bol bol emzirme ne kadar emzirirsen beynin o kadar sut lazim diye kodlar ve sut uretir bol sütün olsun kız kardeş 💕
Yasemin38 Pakizeadelya1 incir hurma dere otu bulgur tahin pekmez karışımı helva bol bol su içmek birde
kubr_pak Pakizeadelya1 Ben bir çok şey denedim, en iyi süt arttıran şey bence bol bol su ve südyensiz durmak, südyen takmadığımda gece sabaha kadar sütüm akıyordu yatağım ıslanıyordu resmen
Pakizeadelya1 Dyldrm humana rezene bol su heosini kullanıyorum şuan yok yok yok çıldıracam. Çünkü neden bebeğim dış ciksrtma sürecine girdiği için hem mama hemde meme reddi yaşıyoruz. Arada fırsat buldukça sağıp veriyorum az çıkıyor🙄🥺🤦🏼♀️ Günde 2 veya 3 defa anca emiyor kısa süre oda.
Pakizeadelya1 Dyldrm hatta malt içeceklerden e bebekteki çikolata gibi olan şeylerden bile yiyorum yok
Ayselcvk Üzüm hoşafı anında sütü indiriyor canım ben sezeryan olunca sütüm gelmedi biri tavsiye etti ama çok süt yaptı 1 su bardağı kuru siyah üzüm 1 su bardağı kuru sarı üzüm Şeker Su İç bunu sürekli inşallah sütun Artar
Ayselcvk Pakizeadelya1 birde sütyen takmamak oda süt kanallarını tıkıyor o yüzden dar giyinme ve sütyen takma canım
Tubiseyul Rezene* Semizotu** dereotu** bol su** maydanoz ve nanenin kokusu direkt süte geçtiği için bebek reddedebilirmiş o nedenle maydanoz ve nane hariç tüm yeşillikler candır🥰
Yasemin38 Pakizeadelya1 rica ederim canım. Su tüketimi ve süt konusunda pozitif düşünmek çok etkili oluyor
mustafayamaninannesi Hepsini deneyen anne olarak motilium ilaç ve solgar vitamin işe yaradı hep boşuna multimaltlarda boşuna göbek kilo dr tavsiyesiydi şükür kullandım iyi geldi bana
mustafayamaninannesi Solgar internette de var eczanede de diğer ilaç eczanede var ben ikisini de eczaneden alıyorum