2bebelianne__ merhaba anneler bugün eşimle biontech ilk doz aşımızı yaptırdık ikimizde de baş ağrısı nefes darlığı burun akıntısı boğazda ağrı ve yanma var birde kol ağrısı inanılmaz halsizlik var bu belirtileri yaşayan oldu mu aşıdan sonra? parol içtik sadece
Gamzosgamzos 2bebelianne__ baş ve kol ağrısı olmuştu yarın ikinci doz olacağım inşaAllah annemde sıtma ve kemik ağrısı olmuştu2 gün
Bal-Kaymak 2bebelianne__ bende ve eşimde kol ağrısı dışında bir sıkıntı olmadı. Ama annem alerjik zaten çoğu şeye alerjisi var ve onda ilk doz tıkanma, nefes darlığı falan yaptı. İkinci doz da ateş ,sıtma oldu. Ama ertesi güne iyileşti her iki dozda da.
Purple13 2bebelianne__ bizde olmadı hiç sonraki gün kolumuzu yukarı kaldırımca ağrı acı gibi oldu 1 gün sonra oda geçti. Yarın 2. Doz olacağız
Vera1810 2bebelianne__ gecmiş olsun ilk dozda benım eşimde baya kötü olmustu ateşte olmustu. Ama 2 dozda olmadı şükür. Eger şikayetleriniz kesilmez ıse hastaneye giderseniz canım. Ben bugun 2. Cı dozu oldum 12 saat gectı benım 1 ve 2 dozda bir yan etki olmadı.
araskuzumm0918 2bebelianne__ sadece kol ağrısı yaşadım ,ikinci dozu da bu hafta olacagım,yanlız şöyle bir durum oldu aşı oldugum kolumda dün ince bir sızı oldu ara ara,anlam veremedim bir yangıyla birlikte alakalımıdıe aşıyla bilmiyorum