yagmurksk Merhaba arkadaşlar, uyku rutini oluşturmaya ne zaman başladınız, ne kadar başarılı oldunuz ve uyku rutininiz ne?
BaharDurum yagmurksk 2 ay boyunca oturmadı 3. Aya girdiğinde oluşmaya başladı sabah 6 da uyanır 7.30 gibi tekrar uyur 9.30 gibi uyanır 11.30 gibi duş alır 12de öğle uykusu yapar 3 saat sonra 17.30 gibi tekrar uyur 45 dakika 1 saat kadar 20.30-21.00 de gece uykusuna yatar 4 saat kadar uyur emer geri uyur bu şekilde döner durur ☺️
101112 yagmurksk güzdüz rutin yok henüz ama akşam için duş masaj kitap uyku. Gündüzde bir rutin lazım ama biz 4 ay ı yeni bitirdik uyku eğitimine başlayacağım desteksiz uyku için bakalım neler olacak
yagmurksk BaharDurum ne güzel bi rutin oluşturmuşsunuz maşallah, bizde bir hafta sonra 3 aylık olacağız gündüz uykumuz yok denecek kadar az bi düzene koymaya çalışıyorum ama bu aylarda zor sanırım
Erdmalprshn BaharDurum ya maşallah ne güzel olmus 💁🏻♀️Bizimki de buna benzer bir düzen oturtmuştuk sonra 12. hafta atağı geldi çattı ne uyku kaldı ne düzen napacağımızı şaşırdık 😓
BaharDurum yagmurksk teşekkür ederim 2. Ayda ne yaptıysam olmadı bunların hepsi 3. Aya girdiğinde oluştu rabbim sabırlar versin inşallah sizin de güzel bir uyku düzeniniz oluşur düzen olmayınca gerçekten zor
yagmurksk BaharDurum inşallah evet gerçekten zor gündüz emerken uyuyo ama tam dalamıyo mu anlamıyorum bırakıyorum saniyesinde açıyo gözlerini
101112 yagmurksk 6da banyo sonrası zaten masaj kitap saat 7 oluyor 7.30 gbi emerek uyuyor ama bugün 8dr uyudu çünkü güzdüz son uykudan geç uyandı. Ya emerek ya kucakta pışpışla her şekilde uyuyoruz 🙃🙃