Mevsimsell dml2703 ben marketten almıştım çok tutturmaya çalıştım tutmadı ezaneden aldım yine tutmadı sonra vazgeçmedim 5 aylıkken tuttu bu biraz uğraş ve sabir emzıkle alakası yok bnce uğraşın tutar maskenin yan lastiklerini emziğin boş yerlerine takip kulaklarına da takip deneyebilirsiniz düşmemesi için
HaLe31 dml2703 benim bebeğim 3 ay 20 günlük ve daha yeni tuttu, bir çok emzik aldık denedik bu süreçte olmadı yine ilk aldığımız emzik olan philips aventi tuttu onu tavsiye ederim, vazgeçmiştik artık biz tutmasına çok şaşırdık
Peekaboo Evelynn avent kullanıyorduk bizde. Birebir aynısını buldum hemde 2li 25 tl. E bebekte baby plus marka emzik. Aynı avent gibi. Bebegim hiç fark hissetmedi. Herkes avent ten döndük çok memnunuz diyor. Bilginiz olsun
Oykayb DoganurcaN benimki de 5 aylık avent emziği 5. ayında tutmaya başladı ilk başlarda hiç zorlamadım bi ara uyumaya yakın denedim biraz emdi uyuyunca attı bi kaç kez o şekilde verdikçe alıştı şimdi düşürmüyor ağzından
dml2703 Asya16 arkadaşlar Philips avent Air aldım bugün kargo geldi gelir gelmez hemen sterilize ettim biraz zorlandı almak istemedi uyku esnasında tuttu sonra daha da bırakmadı ve çok şükür bugünden beridir neredeyse hiç ağlamıyor ve uykuya hemen geçiyor 4 aylıkken tuttu 🤲😂🥰
Asya16 dml2703 bende philips avent ultra air aldım benimde bugün gelicek kargom bakalım tutucak mı miniğim bir de nasıl sterilize ettin ?