Elifatih25 Kızlar bebeğim 9 aylık malum serum fizyolojikle burnunu temizliyorum cok doluysa temizlenmediyse aspiratrle cekiyorum. Bugün temizlerken kafasini saga sola cevirdi durmadi şırınga burnunu zedeledi ve burnu kanadı 😭 sonrada kustu 😭 bu burnu temizlemenin baska yolu yokmu tıkalı kalsa dert temizlesen ayrı dert. Canı acıdığı için mamayıda yemeden uyudu 😭 ne biçim anneyim ben napıcam?
Deletedmom_56 Elifatih25 öncelikle kendinizi suçlamayın. Siz en iyi annesiniz. Her anne en iyidir 💖💖💖 siz bebeğiniz rahat uyuyabilsin diye çabalıyorsunuz, iyiliği için. Burunla oynanmasını pek istemiyorlar 😔
Krgztuba Elifatih25 niye öule düşünüyorsunuz istemeden yapmışsınız sonuçta starimar burun spreyi var onu kullanıyorum tek fısla temizliyor deneyin isterseniz
Mevakemaleyna Elifatih25 oglumda bende yaptım bu hatayı kizim da da dikkat ediyorum birini çayırdanız kafasini tutsa bebegin gayet normal şeyler bunlar uzulme
Mti16 Elifatih25 bizim de öyleydi canım işkence gibiydi burun temizlemek , şimdi sprey kullanıyoruz çok rahat
Krgztuba Elifatih25 acımazmı sizi çok iyi anlıyorum doktor tavsiyesiyle kullanıyorum bende beş aydır daha pratik trendyoldan yorumları okuyun mutlaka 🥰
Biraslanannesi Bizimde burnumuz sürekli tikaniyordu ama yaza girdik gireli banyo yapınca yumuşayıp atıyor bende burnuna masaj yapıyorum iki dakika içinde atıyor serum kullanırken bende bir kaç kere kanattim çektiğim zaman senin gibi bende çok üzüldüm ama banyo en iyi çözüm .
Ekim-4 Elifatih25 şırınga yerine böyle yumuşak uçlu tek kullanımlık serumlardan kullansanız? Akşamları yatırmadan ılık banyo yaptırıp kafasıno yıkayınca akıyor birde yaz mevsimi nemli ortam çok tıkanmaz merak etmeyin
Mrsbayan Elifatih25 valla ben tel Tokanın ucu ile alıyorum direk çekşyor yada çengelli ipne o delik kısmı
Beyzza Ben sadece serum sıkıyorum yüzüstü yapıyorum zaten uca kadar geliyor içindekiler onlardı da peçetenin ucunu siviriltip alıyordum 1 yaşından sonra oyun gibi hıh hıh yapmayı öğrendi , hiç aspiratör kullanmayın bence