Papatyam24 Kızlar kızım 8 aylık gece devamlı meme arıyo nerdeyse sabaha kadar öyleyiz uyanıp duruyor ağlıyo meme istiyo devamlı gece emzirmeyi kessemmi acaba daha erkenmi benim durumumda olan varmı
Eymenduygy Papatyam24 4 5 gündür bizde öyleyiz 3 gecedir benimle beraber uyuyor ağlar ağlamaz memeye yapışıp geri dalıyor. Atak haftasındayiz biz, sanırım sizde öylesiniz 🥲
Ezgi3454 Papatyam24 ağladığında su verin yada emzik gece 1 defa beslenmesi yetiyor sanırım bu dönemde
Eymenduygy Papatyam24 bizim diş ye çıkmadı hiç daha onun da huysuzluğu iyice üstüne geldi 😏 ağlayarak geri uyandık şimdi bile 😏
ZehraSareMom Papatyam24 Bu kadar fazla değildi sıcaklar gelince çoğaldı uyuyamıyor düzgün etmeyince de geri dalmıyor maalesef
Ahsenimveben ZehraSareMom 7 artı 18 deyiz sıcaktan aynı uyumuyordu klima li odada yatınca şükür düzene girdi birazda ola uykumuz
mutlukirmizibalon5 Papatyam24 ya benimkide 8ay 22 günlük 1 aydır aynı sizin yazdığınız gibi yarım saatte bir kalkıyor artık çok yoruldum ağlıyor emiyor yatıyo tekrar istiyor karnı tok olsa bile nasıl yapıcaz bunu çok bunaldım bende