AfraZ Bebegim bir bucuk aylik gaz sktnisi yasiyoruz damla kullaniyorum son bikacgündür kaldirirken yatirirken karnindan kurr diye yani acikincs ses gelirya öyle ses geliyor neyle alakali olabilir aclikla alakasi yok kururdiyo gün boyu
YagizAlim268 AfraZ bize doktor sıvı ile beslendiği için o şekilde demişti, önemli birşey değil annesi
UrasEfeMom AfraZ benim 3 ay önce yaşadıklarım bize süt alerjisi var dendi ben gurulduyor diye sonra gerçeten süt ürünleri bıraktım ses gitti
AfraZ Cipiti gün boyu öylemi🥺 ayy ne yapiyorsunuz vsrmi bana önerebilecrginiz bisey maflor+ kullaniyorum yine ayni
Cipiti AfraZ gazini artık kendi çıkarıyor o yüzden ekstra bişey yapmıyorum ilk üç ay çok zorlandım ama masaj sıcak duş hiç ise yaramıyordu gaz damlası kullanıyordum neoclc diye onu vermedigimde çok sancısı oluyordu tuvalete oturur gibi tutup gaz çıkarmasına yardımcı oldum hep
YagizAlim268 AfraZ ilk aylar malesef ki öyle ikinmasi çok fazlaydı ağlaması vs ama geçecek keyif almaya bak bebeğini büyütmenin keyfini çıkar ❤ şu an 3 aylık oldu azalmalar başladı bile çok çabuk geçiyor zmaan
buselidunya AfraZ Kızım da öyleydi sanki aç gibi karnından gurul gurul ses gelirdi 😀 ama zamanla geçti büyüdükçe.