Mltems Tam 2 ay 9 günlüğüz. Çok güzel uyuyan bebeğim 2 gündür sabah 8 den beri uyumuyor. Uyuduğu 5 10 dk maks. Neden böyle anlamadım:/ karnı tok altı temiz gazı yok ağlamıyor. Gözleri açık yatağında etrafı izliyor
Buglemnazli Mltems şuan aynı aydayız aynı durumlar bizdede ama dısarı cıkaryorum yorulunca gece misler gıbı uyumaya basladı resmen
Drn05 Mltems ay evet :))) 2 ay 5 günlüğüz eşim 9 gündür evdeydi yarın işe başlıcak ödüm kopuyor bir kaç gündür gündüz uykusu çok kötü en fazla yarım saat tam dalamıyor sürekli ağlama krizi
Htcates Mltems malesef aynı durumdayız sürekli mız mız yada ağlıyor uyumuyor dışarıya çıkıyorum misafirlikte uyumuyor ağlıyor eve dönmek zorunda kalıyoruz hem evdeyiz malesef ☹️Bunaldım artık Allah sabır versin 🤲🏼
Mltems Drn05 aynı bizimde. Eşim yarın işe başlıyo ödüm kopuyo tek kalıcam diye:) ne zaman geçicek bu atak dönemi
Meva21 Kızlar ne zaman geçer bu afak 2 ay 6 gunlugunz 2 gündür mahf olduk bide ağızda pamukçuk cıktı 😕
Mltems mavice sabah 8 den beri ilk defa şmdi daldı:/ gece gündüz kavramını öğrenmeye çalışıyo sanırım
MotherOfAlmila Mltems Benim minnos da 5. Aya girdi gunduzleri hic uyumaz nerdeyse.. 10 dk 20 dk seklinde kisa kisa hemen acar gozlerini. Hem de atak haftasi. Biraz mizmizligi var ama cok degil. Gece uykusu iyi oldugu icin kendi haline birakiyorum.