ceyhunun_annesi Kızlar 2 ay 15 günlük bebeğim bugün bi türlü emmek istemiyo beni memeyi verince agliyo kıpkırmızı oluyo istemiyo kafasını çeviriyo ama emzigini emiyo nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz
Aslylmz ceyhunun_annesi idrar yolu enfeksiyonu olabilir aynı zaman atak tan olabilir . Benimki de öyle olmuştu 🤨
Meva0407 ceyhunun_annesi aynı durumu bende yaşadım 2 ay 9 günlük . Burun tıkanıklığı varmı kontrol et burnunu serum fizyolojik ile yıka . Bekle o istediği zaman geklif et ben genelde ayakta hoplayıp zıplayıp dans ederek teklif ediyorduk göğsümü tutunca oturuyordum
Sefes ceyhunun_annesi bndede vardı aynı durum konusarak bazen yatarak bazen kucakta oyun oynata oynata emzirdim bide siz deneyin ins faydası olur…
Aslylmz ceyhunun_annesi evet olabilir . Ben de yaşadım ağlaya ağlaya emdirdim saç kurutma makinesiyle filan emdi. Allah kolaylık versin
ceyhunun_annesi Meva0407 serum devamlı kullanıyorum tıkalı bırakmıyorum burnunu hic, ayakta da denedim yinede tutmuyo
Sefes ceyhunun_annesi sabır gerektiren bi sureç emin olun gecıyo acıkınca mecbur alıyolar inş düzelir canm