Gokce1504 Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük. Emzik almıyor bende sorun etmiyordum ama bu sefer sürekli parmağını emiyor elleri ağzında. Emziğe nasıl alıştırabilirim sizce?
Anne80 Gokce1504 kızım 9 ayı geçti hiç emmedi parmağı da diş kaşıma amaçlı kullandı halen öyle parmağıyla diş etlerini kaşır
Lalalala1 Gokce1504 2 buçuk aylığız emzik almıyor ne yaptıysam elini ve dilini yiyor evet dilini… gece ağlama sesine uyanmam gerekirken şap şap dilini emerkenki sesine uyanıyorum🤦♀️
Kanadalinin-annesi Gokce1504 ellerini agzina goturmesi cok normal neden emzige alistirmak istiyorsunuz ki
F-Betul Gokce1504 Ellerini emmesi normal diye biliyorum ama yine doktora danışın bence sadece bunun için emziğe alışmasın.
BuketCumaAli Ben kızım da her tür emzigi denedım phılıps avent i kabul etmıstı sonradan diğerlerini de aldı sımdı oglum 25 günlük direk phılıps avent aldık kabul etti🌸
Cipiti Gokce1504 avent aldım tutmayan onuda tutmuyor 😑😑 4.5 aylık oldu hala elleri hep ağzında elleri diyorum çünkü bazen ikisini bir sokmaya çalışıyor 😬😬
Lalalala1 Gokce1504 🤦♀️Bende alışmasından çok korkuyorum ama kaç tane emzik denediysem fayda etmedi… sanırım şap şup sesle uyanmaya devam🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Gokce1504 Kanadalinin-annesi elleri sürekli ağzında önü hep ıslak ve bunun alışkanlık yapabileceğini söylediler🤷♀️
Kanadalinin-annesi Gokce1504 benim bebegim de ayni sekilde onu hep islak elleri agZinda emzik hic almiyor ama bu oral bi surec ve cok normal boyle olmalari gecicek hepsi eger emziriyorsaniz emzik tavsiye etmem
Gokce1504 Kanadalinin-annesi bi de kendini kusturuyor🤧 evet emzirdiğim için emziğe alıştırmadım şimdi de bu çıktı
Umaybebek Gokce1504 alışmaz korkmayın bir süre devam ediyor benim kızım da almadı diş kaşımak için kullandı. Şuan elinden gelse kolunu sıkacak ağzına 😅 keşfediyor ve keşfetmesine izin verin derim emzik bir süre sonra damak yapısına zarar verebilir. Ama karar sizin tabi ❤️