Anne80 Kızlar kızım 9 bucuk aylık gece hep ağlayarak uyanıyor uzun zamandır sadece memede sakinleşiyor bende acaba süt mü yetmiyor ya da doymuyor mu diye gece bişey yedirip yatırayım dedim öneriniz nedir? Karnını ne tok tutar yoğurtlu bulgur pilavı bile yedirdim yine uyandı açlık değil belli ama bide böyle denemek istiyorum
Splash-Splash-Love Anne80 Muz, Özel bebek büskivisi, birazda yoğurt. Muzun şekeri azsa pekmez de tavsiye ederim üstüne. Hem çok lezzetli hemde uyku yapıyor yoğurt. Tok da tutuyor. Ama gece su vermenizi tavsiye ederim biraz susatıyor.
Cheddar Anne80 bezleri boş ise doymuyordur memede sakinleşmesi muhtemelen diş sancısı çekiyor o aylarda çok normal
zeyzey77 Anne80 aklına sadece açlık gelmesin. Diş çıkarıyordur bir yeri ağrıyordur senin yanında huzurlu olduğu için. Emerken sakinleşiyordur. Bebeklerin açlık haricinde anne sevgi ve ilgisine de ihtiyacı var
Anne80 Splash-Splash-Love tamam cok teşekkür ederim yarın bu bisküviden alayım eczanede satılıyor sanırım kendim cicibebe yaptım irmik büyük geldi galiba yemedi
Minelin_Annesi BuketCumaAli Splash-Splash-Love bende kaşık maması yapıyorum akşam 9 gibi yiyor ve gece uykusuna sarıyor ama 11-12 gibi mutlaka acıkıyor. Uyurken biberon maması yapıyorum. Sonra gece 4 gibi tekrar acıkıyor tekrar biberon maması.. 7 aylık olduk artık kalkmasın doysun uyusun istiyorum siz bu yaptığınızı kaç gibi veriyorsunuz? Kaçta yatıp kaçta kalkıyor?
BuketCumaAli Ben kızıma 1 tatlı kaşığı irmiigi bir cay bardağının yarısıyla muhallebi yapardım bir cicibebe isteğe göre muz seftalı vb kendi sütümden de katıyordum cok tutuyor
Splash-Splash-Love Anne80 Cici bebe burdaki çoğu anne ve doktorlar karşı. E bebekte satılan bebek büskivisi var onlar iyi ama durumunuz gitmeye el verisli değilse 1 2 sefer öyle deneyebilirsiniz. Ben keçi boynuzlu almıştım hipp miydi tam hatırlamıyorum. oda iyidi 😊
Splash-Splash-Love Minelin_Annesi Şu an bu düzeniniz normal. Midesi küçük hemen acıkıyor. Benim oğlum 22 aylık bazen gece beslenmesi oluyor bazen olmuyo. Ama hala devam ediyoruz. Bazen 1 bazen 2 kere bende besliyorum gece. Gündüz yemezse gece acıkarak uyanıyor. Öncesinde tok tutacak şeyler olarak patates de verebilirsiniz onun tok tutma süresi de daha iyi gibi.
Anne80 Cheddar yok bezleri dolu doydugundan şüphem yok da memede sakinleşmesi acaba mı dedirtti ister istemez 9 aylık 7.dişi geldi sanırım derdimiz hep diş ne zamana kadar sürer acaba biri çıktı arkası hemen geldi ara verme de yok