Turunculu Neleri nasıl değerlendiriyorsunuz hanımlar? Geridönüşüm çalışmalarınız var mı? Birbirimize fikir vermeye ne dersiniz? Ben yaptıklarımı yüklemeye calısacagım, sizler de yaptıklarınızı paylasmaya ne dersiniz? Bu Afrikalı bebekleri maden suyu lisesi ve marketlerin indirim katalogları dan yaptım mesela.
Annesininpamuguzeynepelif Turunculu vallah ben eşimin çorabından Niloya yapmışam, ama o da sanki böyle Erkek Fatma gibi bişey oldu, bebeği gördükçe şivemde böyle kaydi, sanki bebek ben Diyarbalırlı Niloya Agayım diye dile gelcek gibi geliyo, sizinkiler çok güzel olmuş..😁😁
Turunculu Annesininpamuguzeynepelif waoww yüzdeki her ayrıntı çok güzel olmuş 😍 saçlar VS fazla fazla emek. Ben de cok istiyorum ama çoraplara kıyamıyorum. Yapamazsam ziyan olacaklar diye 🙈 ellerinize sağlık
Turunculu Bunları yogurt ve dondurma kutularının kapaklarından ve fazla kumaslar dan yaptım. İğnelik olarak sevdiklerime hediye ettim. İğnelerin kaybolmasına son ☺️
Annesininpamuguzeynepelif Turunculu saolasın canım, ama saçı kahverengi değil de gri olunca yüz hattı çok sert oldu, eşimin çekmecedeki son yeni çorabıydı, napıyım başka çorap yoktu bende kullandım, sanırım adamcazımın ahı tuttu..🤣🤣🤣♥️♥️♥️
Turunculu Annesininpamuguzeynepelif 😂😂 bence cok basarılı. Benimkinin coraplarını kullansam kesin ahı tutardı da sizinkinin tutmamış cok güzel olmuş ☺️ bizimkinin malı biraz kıymetlidir de 😂
Turunculu Bu nazar boncugu rüya kapanını da şöyle yaptım. 2 tane tencere kapagı düşüp kırılmıştı. Etrafındaki demir cerceveyi cam kırıklarından temizledim ve kasnak gibi kullanıp elimdeki yarım iplerle birleştirdim. Sonuç sekil a ☺️
Annesininpamuguzeynepelif Turunculu bizimkininde kıymetlidir canım da, sorarsa görmedim diycem, ahanda Niloyaya sor diycem..🤣🤣🤣🤣
Turunculu Annesininpamuguzeynepelif 😂😂😂 evde bişey kaybolunca üç maymun oyunu en kurtarıcı olanı. İşim kötü tarafı önce görmedim duymadım diyorum sonra da yalan soyledim diye pişman olup itiraf ediyorum 😅
Turunculu Yine bu arkadası dergi sayfalarından yaptım. Arkasında dik durmasını saglayan destek de bir takı kutusunundu. Atmamıstım, Kadife kaplı diye kıyamamıstım 😅 sonuc bu oldu
Annesininpamuguzeynepelif Turunculu bende hep lafı dolandırarak itiraf ederim, ondan Niloyaya sor diycem, ne çok benziyoz biz senle yaw😁😁😁😁😘😘
Turunculu Akbasrabia çok teşekkür ederim. Ben fikir paylasımı yaparız diye düşünmüştüm ama kendi yaptıklarımı sergilemişim gibi oldu 😅