Casaf Herkese merhaba bebeğim 51 günlük 1 haftadır mama takviyesine başladım kilo alması sınırda olduğu için. Günde sadece iki kere veriyorum Bebelac Gold aldım ama gaz yaptı. Hipp denemek istiyorum kullananlar memnun mu güzel kilo aldırıyor mu acaba🤔
Candy_liz Casaf hipp combiotic ben de kullandım kızım severek içiyordu ve güzel kilo aldırıyordu.. Bir şikayetimiz olmadı..
dilaraefe Casaf 3 aydır kullanıyorum aylık 1 kg fazla kg aldırıyor çok memnunum gaz sorunumuz da olmadı çok şükür
Hazsem Bende kullanıyorum hip mamayı ve gaz yapmıyo tam tersi konserve olanlarında bagirsak çalıştırıcı var çok rahat gazını çıkarabiliyo
Casaf Hazsem evet çoğu formül sütün içinde probiyotik yokken Hippte var sanırım o yüzden gaz kabızlık vs yapmıyor
Hayriyedeniz Hipp anne sütüne en yakın mama bende doğduğunda kullandım hem gaz yapmadı hemde kilo alımı gayet iyiydi
BesteArya Casaf bende 4.5 aylikken hippe basladim sütüm kesildiği icin ve cok memnumdum kilo alimi da gayet guzeldi. Hic bir sorun yasamadim. En cok icime sinen mamaydi. Tavsiye ederim.