Ecrnsutnlk Merhaba kızlar , bebeğim şuan 30 günlük kanguru kullanmak istiyorum kaç aylıkken kullanabiliriz ve önerdiğiniz bi marka varmı varsa ismi ve fiyatını da yazarmısınız ? :)
Tuba8406 Ecrnsutnlk mamadushbaby var canım instagramdan bakabilirsin ben doktora danışarak aldım. Yenidoğan aparatı var.
Mehtaptvz Ecrnsutnlk kanguru ergonomik de olsa önermedi doktorumuz ilk 3ay o donem sling tercih ederdim yerinizde olsam daha rahat gözüküyor 3 aydan sonra kanguru olabilir oda ergonomik olmasina dikkat edin
Ecrnsutnlk MerveAkbs şimdi araştırıp baktım aslında güzel bi ürün almayı düşünüyorum siz kullanıyor musunuz bu ürünü ?
Muazzez Aksine bizim doktor kanguru kullanabilirsiniz deri ben de tereddüt ettim ilk başta ama doktor bi sakınca olmadığını söyledi
Ecrnsutnlk [bilinmeyen] hadi ya doktorların görüşü önemli benin için korkuyordım doktorz hayır filan der diye ama sizler böyle yorum yapınca biraz içim rahatladı çünkü kızım hiç kucaktan inmiyor sürekli omzunda sırtını sıvazlıyım beraber gezelim istiyor dışarıyı geçtim evde kullanıcam artık
bprensimmm babylayn kullaniyorum yeni dogan aparti var 2 aykik bebeğim cok rahat 1 ayliktan itibaren kulmsniyorum 130 tk suan indirimde dok. tavsiye ediyor hatta direj uyuyo cnku kndini anne karninda hissediyor yakın temas kurdugu için o sicaklikta kalp sesini duydgu için direk uykuya daliyo bnim bebegim gazli bibebek evde durmayinca takıyorum gezdiriyorum evin icinde