Cansel_25 Hamile kalmadan oñce kaç kiloydunuz? 👉63 Hamilelikte kaç kilo aldınız? 👉13 kilo (76) Doğum sonrası kaç kilo verdiniz? 👉9 (68)
mombeto Cansel_25 hamile kalmadan önce 58 kiloydum 70 kilo ile doğurdum (12 kilo aldım) şu an 62 yim 4 kilo daha versem tamamdır😂
Urazkom Cansel_25 50 kilo fit bi kadındımdımmmdımmmm taş gibiydi vücudum söylemesi ayıptır o eski halinden eser yok şimdi 😂😂 Hamilelikte 30 kilo aldım ,80 kilo gıdıklı, yanakları sallanan bı panda gibi doğuma girdim 😂 Şuan 55 kiloyum😂
Mom0911 Cansel_25 hamile kaldığımda 40kilo Hamilelikte toplam 13 kilo aldım 53le doğuma girdim.( kilo almak çok yakışmıştı 😇) Doğum sonrası 45,46 şimdi ise 42 🤦🏽♀️ Emziriyorum Hala. Oğlum 1buçuk yaşında
EfeKaan1 Cansel_25 48 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla doğum yaptım bebeğim 20 günlüktü 50 kilo oldum halâ aynıyım😊
DilaraYigit1 55 kilo ile Hamile kaldım 74 kilo ile doğum yaptım 40 gün içinde 53 kiloya düştüm.. Hiç birşey yapmadım sadece emzirdim
BademsMam Cansel_25 hamile kalmadan önce 50,5 kiloydum 62 ile doğuma girdim. İlk başlarda 55 kiloya düştüm şuanda 58 kiloyum. Zayıflamaya başladım ama 😊
Deletedmom_36 Cansel_25 66 hamile kalip 80 le doguma girdim 14 kilo almistimki cok kisa surede 66 ya dustum☺️Sonrasinda 58 leri bile gordum.Su an 70 kiloyum🤦🏻♀️Babami yakin zamanda kaybettim hastaligi doneminde duygusal aclikmi diyeyim hep elim agzimdaydi surekli yedim
Honki_Ponki Cansel_25 56 ile başladım hamilelik yolculuguna 74 le doguma girdim 68 e düştüm sonrasında aldım 70 kiloyum şuan ben neden veremedim 🤭🤔🤣🤣🤣🤣
aslanuraz Honki_Ponki bende emzirirken veremeyenlerdenim 🤣 diyet ve sporla verebildim hala 8 kilom var nasıl bir kilo almaysa 🤣
elcin1496 60 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım doğumdan hemen sonra 62 ye kadar düşmüştüm ama sonrasında süt olsun diye yemeği çok yemeye başlamıştım 68e kadar çıkmıştım yemeğime dikkat ettim ve Şuan 61 kiloyum oğlum 16 aylık 😁😁
RiverandSun Cansel_25 54 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim Bebem 3 aylık Ben 57 kiloyum şu an
ikibalannesi2 Cansel_25 Bu kilolar ne ya ben su aygırı gibi olmuştum 😅😅 65le hamile kalıp 83 le doğum yaptım aktif kilom 70 cik 😂 su içsem yarıyor denen cinstenim 😏🙈
Urazkom PoyrazinAnnesi26 İnan hiç birşey yapmadım emzirdigim için diyet vs şeyleri uygun görmüyorum . 17 ay oldu doğum yapalı sadece sağlıklı besleniyorum ama herşeyden yiyorum , ben abur cubur seven biri değilim o yüzden bekarken de kilo almazdım çok . Emzirmenin faydası var diye düşünüyorum ve kızım aşırı hareketli
kirlibeyazkedi Cansel_25 Öncesi 46,5 Hamilelik +16 Sonrası 46,5 2 ayda eski halime döndüm emzirme ve rutin kosturmayla.
Srhtzlyh Cansel_25 hamile kalmadan önce 👉🏻57 Hamileyken 👉🏻66 Doğumdan sonra 👉🏻58 Kızım şuan 6 ay 12 günlük 👉🏻51 kiloyum 😊
Denizmooom Cansel_25 57 kilo ile hamile kaldım 70 ile doguö yaptım 1 ay sonunda 60 olmustum suan bebeğim 2aylık olacak tartılmadım ama eski kıyafetlerime oluyorum. Versem cok hızlı kilo veririm ama sütü etkilediği için canım istemese bile yemeye çalışıyorum abartmadan sağlıklı seyler ama kesinlikle kısmıyorum birde malt içeceği acayip kalorili eve stokladım onu içerken sanrım zayflamam mümkün değil
Cigdemss 47 ile hamile kaldım 55 ile doğurdum 8 kilo aldım. 1 aylık olacağız şu an 49 kiloyum. 3 kilo daha vermek istiyorum