Nuraky Kızlar 6 aya girdik emzirme danışmanım 3 gün kurali ile ver yoğurtlu başla diyor sonrasında patates kabak vs yaşam koçum da yoğurt la başla 10 gün yoğurt ver sonra 10 gün kabak ver içine sakın zeytinyağı atma patates sakın verme diyor napcami şaşırdım hangisini dinlesem siz nasıl yaptınız
-Alp- Nuraky emzirme danışmanı ya da yaşam koçu yerine bebeğinizin doktoruna sormanız daha iyi olur bence. Normali 3 gün ama oğlumun alerjik bünyesi olduğu için biz 7 gün kuralıyla başladık ek gıdaya. Şimdiden afiyet olsun bebişe 💕
Findikfistik Nuraky 10 gün olursa o tadım süreci bitmez sanki. 😐 Valla ben 3 gün denedim o da zaten yarım yamalak. Bazı günler hiç yemedi , az yediğini de kustu. Ne yapcam bilmiyorum 😔
-Alp- Nuraky tüh kötü olmuş o. Avokado, muz, patates, kabak, havuç bunları yiyor bizim minnoş. Alerjik bir bebek değilse 3 gün kuralıyla ilerleyebilirsiniz. Meyvelerden püre sebzelerden çok güzel çorba oluyor
homosapiens Nuraky kimide yoğurdu en son verin diyor açıkçası herkes bir şey söylüyor ben başladım kızıma yoğurtla bugünde tatlı patates verdim alerjik bir bebek değilse bence fazla da düşünmemek lazım
Nuraky homosapiens alerjik değil ilk 3 gün yoğurt verdim sonra patates şimdi kabak bugün bitti havuç a geçiş yapicam sonra da patates havuç kabak gibi gitmeyi planlıyorum