ozgekzy Annevebebek benim oğlumun aşıyı olduğu gece biraz ateşi oldu bir ölçek calpol verdim bi daha da olmadı
-erCansu- Annevebebek bexero ağır bı asiyms doktor asi olmadan önce calpol verdirdi hemşireye aşıyı yaptı sonrasında iki kere 4 saat arayla calpol vermemi söyledi vermeme rağmen 37.5 falan olmuştu ateşi 🥴
Muhasebeciana Annevebebek bexero ates yapabiliyor 39 derece atesi goren bebekler varmis o yuzden doktorumuz her iki dozundada eve gider gitmez calpol icirin ates durumuna gore de 4-6 saat arayla calpolu tekrarlayin demisti cok sukur en fazla 37.5 i gorduk kizimda gecmis olsun simdiden sizede umarim sıkıntısız atlatirsiniz.
Bburcuu92 Annevebebek bexsero ve nimenrix i aynı anda olduk. Doktorumuz bexseronun yapacağını söylemişti.
ozgekzy Annevebebek bence hafif bi ateş olur geçer benim korktuğum gibi olmadı çoğunluklada öyle oluyordur bence
Annevebebek ozgekzy nimenrix çok ateş yapmıyormus çevremdekiler hep bu şekilde söyledi sanırım bizde nimenrix olucaz 13 ayda tek doz o vuruluyormus
Keskeuyusamm Bexero olduk 8.ayında ve 39 lara kadar çıktı ateşi. Ama ateş direnç göstermedi yani fitil vs müdahaleler ile düştü. Ama bir kaç gün tetikte kal aman çıkmaz deme. Benim kızımın bir anda çıkmıştı ateşi. Diğer aşılarında çıkmamıştı