AlyaDuru24 Bebeğim 2 aylık olacak geçen ay eşim sma mama almıştı bi iki kez verdikten sonra birdaha vermemiştim kutunun üzerine açıldıktan 3 hafta sonra geçtiğinde kullanmayınız yazıyor ? Bozulduğunu sanmıyorum böyle olup mamayı kullanan anneler var mı acaba?
Babe AlyaDuru24 aptamil 4 hafta sma 3 hafta suresi ben de ilk aldigimda 3 haftayi birkac gun gecti kullanmistim bisey olmadi.ben gunde 2 kere 60 cc veriyorum o yuzden 3 haftada tuketemiyoruz
Ayb AlyaDuru24 toz mamada koku vs belirmez. İçerisinde süt ürünü vs de bulunur. Hiç riske atmayın isterseniz çünkü mamaların bozulduğnu anlamak çok güçtür.
Deletedmom115 AlyaDuru24 Elbette verilmez şekline falan bakıp bozulmadığını düşünmeyin 1 ay süresi var.
Tontisimm Kesinlikle kullanmayın! O mama toz halinde olduğu için çökme yapıyor mamayı hazırlayınca.. bende kızıma sma kullanıyorum bu her mama için geçerli
Alpmerve AlyaDuru24 vallahi İlk aylarda 60-70 CC veriyordum 23-24 gün gitti ben verdim.. 2-3 günden bişey olacağını sanmıyorum şu anda en fazla 16 -17 gün gidiyo 800 gram mama