morkalp Kızlar 8 aylık oğlum var burnunu hala aspiratörle temizliyorum ve ara ara hafif kanlı sümük( kabaca tabirle ) çıkıyor burnundan. Korkmalı mıyım ? Yoksa normal bir durum mu ? Bu konudaki Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Mom726373 morkalp aspiratör den kaynaklı, sık kullanımda olabiliyor maalesef,bir süre kullanmayın ılık duşla çıkıyor burnu temizleniyor. Geçmiş olsun 🌻🌻
Eymencvk morkalp fazla cektiğinzde olur tahtiş eder bidefa bende de oldu daha nazik yapıyorum artık hiç olmuyor korkulcak birşey yok 😌
morkalp jap grip oldu sürekli burnu akıyor tıkanıyor yapmak zorunda kalıyorum bir süre ara vereyim bakayım teşekkürler 🙏🏻
Urazkom morkalp şu sıralar her 10 dakika da bir diyebilirim 1 haftadır hastaydı kızım yeni yeni kendine geliyor. Ama genelleme olarak 2 güne bir deniz suyu sıkılıp temizlerim
morkalp Urazkom bizim de öyle üşütmüştü burnu tıkanıyordu günde bi 3 4 kez yapıyorum ama hiç bu durumu yaşamamanız beni tedirgin etti doğrusu
Urazkom morkalp yaşasaydım hemen doktoruna ya mesaj atar ya götürürdüm aşırı pinpirikliyim 🥺 sizde mi bı danışsanız😚