Melismetee Daha önce sab simplex kullandık 1 ay o bitti aynı ilacı kullanmak istemedim tekrar farklı olsun dedim kaynanam aile hekimine metsil yazdırmış kullanan var mı etkili mi ?
Sodya Melismetee biz kullandik ama 3.aydan sonra kullandik.o zamana kadar bebegim rahat yapiyodu gazini. 3aydan sonra daha bi artti.aile hekimi bize de metsil verdi ama ben pek bir fark göremedim ya.yine de kullandim bitirdim.
1mom1baby Melismetee metsil etki etmemişti ben memnun kalmadım biogaia çok iyi gelmişti kullanmaya başlayınca gaz sorunu giderek azaldı şişenin bitmesine yakın tamamen ortadan kalktı bi daha damla kullanmadım
KaSeAy Melismetee İçeriği temiz olmamasına ragmen ilk 3 ay onu kullandm bio gaia da almıştım ama biz de metsil daha cok işe yaradı. Gece aglamaları tuttugunda damlatır damlatmaz susup uyuyodu bi kere degil iki kere degil yani tesadüf degil bizde cok işe yaradı😄
Melismetee Sodya benim oğlumda ilk doğduğunda oluyodu sab simplex iyi gelmişti şimdi 3 aylık oldu yine gaz problemi başladı anlamadım hareketlendi geçmiştir dedik yok devam ediyor
Sodya Melismetee ya ben de dedim hani geciyodu 3 aydan sonra :) bizim de artti baya.aguline aldim ama baslamadm daha. Bakalim gececek mi
Melismetee KaSeAy kaç damla kullandınız kutuda üstüne eczacı günde 3 kez 3 damla yazmış az degilmi ben sab simplexi 3 defa 8 damla kullaniyodum yada 10
Leylaalp Melismetee bebeğim 20 günlük bizde simplex kullandık faydasını görmedik doktorumuz maflor gaz damlasını verdi inşallah ondan faydasını görürüz
KaSeAy Melismetee Ben hiç bi zaman o sayıları dikkate almadım cnkü cok fazla diyolar onun tadından mıdır nedir 1-2 damla damlatınca uyuyodu oglm en fazla 3 damlatmısımdır. Zaten gün içinde kullanmadım hiç gece uyumadıgı zamanlarda veriyodum. Sanki gaz degik uyku damlasıyms gbi😊
Melismetee KaSeAy bebekten bebeğe değişiyor demekki benim oğluma yapmadı uyku ama gazına çok iyi geldi içindeki kâğıtta bebeklere günde 4 kez 8 damla yazıyor ama ben 3 kez 8 damla veriyorum 4 kez çok olur bence