EB1661 Yok estağfurullah hiçbir bebek bir değil tabiki ama bizim şöyle farklı bir durumumuz var bebeğim 2 aylıkken covid geçirdik o yüzden kilo alımı yavaşladı 3. ayında 600 gr 4. ayında 400 gr almıştı sadece 5. ayda hiç kilo almamıştı anne sütü alıyordu sadece bunlar olmasına rağmen ayına göre olması gereken kiloda dedi doktorumuz bize yani şu ay ne kadar almış diye bakmıyorlarda 6 aylık bebek kilo aralığına bakıyorlar bizde 5. ayda ek gıdaya başladık doktor onayıyla benim canım çok sıkılıyordu çünkü birde tatildeydim orda tartılmıştı bebeğim 5 aylıkken daha sonra eve geldiğimizde 5 ay 26 günlüktü kontrole gittiğimizde 1300 gr almıştı 26 günde anne sütü ve ek gıda ile yani ilk tartıda mı sorun vardı yoksa gerçekten 1 ay olmadan aldı mı bu kiloyu bilemiyorum ama hareketlenecek ve eskisi kadar kilo almayacak diye bana da söylediler ki benim bebeğim çok hareketli şuan 7600 gr boyumuz bizimde 72 cm tartılalı iki hafta oluyor perşembe günü aşıya gittiğimde en son kilosunu öğrenicem ama kafanıza takmayın bence maşallah kilosu güzel hem sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil 🧿🌸