Anne25 Kızlar bebeğim 5ay12 günlük kendi kendine kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor yattığı yerden bende günde 5 dakika kadar oturtuyorum bir sakıncası var mı artık oturabilir mi sizin bebekler ne zaman oturdu
Laden Anne25 dört aylıktı doktor oturtabilirsin hazır demişti. Ellerinden tuttuğunuzda kendini kaldırıyorsa hazır sayılıyormuş destekli oturmaya. 10-15 dakika oturtuyordum ben
Zulalhamza Anne25 ben 5 aylikken kucagimda oturtmaya başlamıştım şimdi 8.5 aylik kendi oturabiliyor desteksiz
Zulalhamza Anne25 ben 5 aylikken kucagimda oturtmaya başlamıştım şimdi 8.5 aylik kendi oturabiliyor desteksiz
Gizemgnsyagci Anne25 ayh benimde öyle oldu ben yatırır o kalkmaya çalışırdı kendi kendine desteksiz oturdu bakıp kalmıştım 😅
Mervemerve1 Anne25 ya benimde bebeğim oturmak istiyor 4 ay 18 günlük destekle oturtayım diyorum ama hemen kusuveriyor oturunca 😭
Tabis2020 Anne25 kısa kısa oturtabilirsiniz, ben 5 aylıkken oturması için destekli oturma minder almıştım. 6. aya girdiği gün kendi oturmaya başladı