Neessee 3,5 aylık bebeğim ve memede uyuyor sadece ve hep memede geçirmek istiyor tüm geceyi. Gündüzleri öyle değil ama gece sırf memede olmak istiyor ağlama krizlerine giriyor. Bunu nasıl yoluna koyabilirim acaba ??
betullclsk Neessee gündüz daha az uyuyan ve az emen bebekler gece emmelerine daha cok talep gösteriyorlarmış gercekten de gunduz az uyusun veya o gün çok emmesin gece sürekli kalkıp memede durmak istiyor 😢
xule Benimki de öyleydi zamanla azaldı 5. Ayımızı bitirmek üzereyiz biraz yıpratıcı bir sürec ama gecicek. Ben 11gibi emzirir yatırırdım beşiğine 4 saat kendi uyurdu sonra yanıma alıp emzirerek uyuturdum sessizce yanından kalkardım o öyle devam ederdi 2saatte bir 9 a kadar böyle devam ederdik simdilerde 11gibi yatıp 5gibi kalkıyor bir kez emzirerek uyutuyorum 8 ya da 9 gibi uyanıyor
Neessee xule ben yanından kalktığımda hemen uyanıyor bensiz 15 dkka filan duruyor. Açlıktan da değil ağızında tutup duruyor yalancı meme gibi bi nevi. Yalancı memeyi veriyorum atıyor hemen 😭 kandıramadım bi türlü
xule Neessee maalesef emziğe ben de alıştıramadım ve evet emzik gibi kullanılıyorum sadece gecici bir sürec diyerek avunuyorum