Arzu3535 Kafayı yicem yasa hergğn 4.30’da uyanıyor 2 saat takılıp gene yatıyor neden böyle bu ya me güzel gece uyuyor sabah kalkıyordu şimdi neden böyle 1 yaşındayız
Geberikgelinnsss Arzu3535 şuan sinirden kuduran ben 🤦🏻♀️3 gündür bi haller oldu çocuğa 5 de ayakta çıldırtıyor beni 14 aylık bide ya
Miyauw Arzu3535 benim de oğlum hiç uyumazdı bir yaşındayız 5;45 te kalktı biraz önce uyuttum tam beşiğe koyacakken yine uyandı kendimi döveceğim şimdi
Arzu3535 Paradiseeeee senin normal Canım ama biz büyüdük hala bebe alışkanlığı yapıyor 😭 senin 3.aydan sonra düzelecek inşallah
Mom62636362 Arzu3535 Benim ikizlerden birisi de 5′te uyanıyor nedense son birkaç gündür 😩 1 yaşında bizimki de
pilavustutavuk Arzu3535 gündüz uyku saatlerini tekrar duzenleyin isterseniz. 1 yasinda uyku gerilemesi var bu arada. Uykulara gecmede direnç gösterebiliyorlar
ikizbabymom ASYA123- çok normal daha yeni doğmuş kuzu düzene girecek post sahibinin bebeği 1 yaşındaymış
MotherOfAlmila Arzu3535 Bizim ki de fix degismez, 6 da uyanir.😂 hayir 6:15 veya 5:55 degil ama 6:00 olacak o😂
limonlukarpuzzz Arzu3535 geçici bir dönem bizde kalkiyorduk o zamanlar oturuyorduk geri yatiyorduk sonra :)
MuhammedMusa Arzu3535 11 aylık oğlum da öyle 3 gibi uyanıyor 6 ya kadar. Niye böyle yapıyor bilmiyorum. Diş desem gün içinde o kadar zorluk vermiyor. Bilmiyorum 🤷♀️