Deryadila25 Kızlar ilk bebegim oldugu için pek bilmiyorum neler yapıldını bebegime diş bugdayı yapıcam neler yapılıyor mesela dogum gunu gibi ikramlıklar falan mı sadece bilgi verebilirmisiniz
egeninanns Deryadila25 ben diş pastası yaptım . Gelen konu komşu da bişeyler yapmıştı . Sarma , börek , diş hediği , tatlı tuzlu kurabiye , poğaça , makarna salatası falan kalabalık bi menü yaptık.
Hilaldgsn Deryadila25 canım ben doğum günü diş buğdayı beraber yaptım yemek yaptırdık biz kavurma pilav salata cacık sonrasında da pasta yaptırmıştım pasta diş buğdayı çay bi de kurabiye çeşitleri vardı onları beraber ikram ettik o şekilde yaptık bu arada kendi ailem ve eşimin ailesi bir kaç kişi daha vardı çok kalabalık değildik
Deryadila25 Ozge8_ evet ikramlık yapıcam o tür şeyleri ama böyle farklı bişeler yapılıyormu acaba dedim
Deryadila25 egeninanns evet bende diş pastası yapmayı düşünüyorum boyle pasta kesiliyor ikramlıklar yiyiliyor okadar demi😊
egeninanns Deryadila25 evet biz biraz müzik eğlence kısmı yaptık . İsteyen meslek seçimi yaptırıyor . Bi de bebeğin üzerine buğday Serpin dökülenlerle kuşları falan besleyin bereketli olur ömrü derler