_kaanefee Kızçeler saç boyatacgm da omre şeklimi pahalıdır yoksa sacımın tamamını boyatırsam tek renge o mu daha pahalıdr işlm olarak
JackDaniels _kaanefee Ombre daha pahalı. Ama ne olursa olsun eğer saç rengini açtıracaksan fiyattan kaçma sakın kalitesiz oryal saçı pişmaniyeye çeviriyor
mavilimsi _kaanefee bizim burda ombre 350-400 arası.normal düz boya kısa saç 70 tl den başlıyor.ombre yapacaksan işin ehli kuaföre yaptır
DoganurcaN Tabi ki ombre ama uzun süreli kullanıyosun parasına değiyo ben geçen ombremi yenilettim 350 tlye ki çok uygun benim kuaför, normalde 400den başlıyo hele de benim kafada üç insan saçı varken bide belimi geçiyo
DoganurcaN Bi sene kullanıyorum mesela ben ombremi sonra yeniletiyorum senede bi 350 vermiş oluyorum aşağı yukarı gayet normal bence
_kaanefee mavilimsi dün kuaföre gittim küllü sarı yaptırmak istedm ama başımın tepesi sapsarı zmanla acılacagını küllü sarıya dönecegni söyledi bu dogrumydur acaba bu parlak altın sarısı saclarla dışarı bile çıkamıyorum bi hatamı var allahm cıldıcam
Gizemaktas Fiyat sordunuz mu acaba boyalı saça ne kadara yapıyolar ve yaşadığınız yer neresi acaba :) _kaanefee
mavilimsi _kaanefee bildiğim kadarıyla açık tonlara küllü sarı rengi açma işlemi yapmadan çok güzel tutar.bencr başka bi kuaföre sor