Tazeeannee57 Kızlar 36 günlük bebeğim uyumaya çok direniyo ve sürekli memede kalmak istiyo ne gündüz ne gece uzun uykusu yok yarım saat 45 dakka bazen yatağına koyar koymaz uyaniyo sizce neden böyle bunun bi çözümü var mi😑
Morfrenk Tazeeannee57 nedensiz diyelim. Bu günler böyle geçiyor, içini ferah tut henüz dünyaya alışma telaşesi bunlar. Zamanla düzelecek🌼
brlmltm Tazeeannee57 benimki 45 günlük dediklerinizin aynısını ben de yaşıyorum üstüne bir de gaz sancıları🤦🏻♀️ve burda o kadar çok post okudum ki bizim durumumuzda çok anne var. 2-3 aylıkken bu durumun düzelmeye başladığını yazıyorlar. Ama bazen insan tükeniyor geçmeyecek gibi düşünüyor
AlmilaDoga Tazeeannee57 kilo alımı nasıl ben o aylarda uyumayınca doymuyor diye düşünüyordum halbuki şimdi düşününce doyuo ama benim yanımda güvende hissettiği yerde olmak istiyor evet çok zor günler ama birazcık bu açıdan bakmaya çalılırsanız durum daha tahammül edilebilir oluyor .. ❣️
Tazeeannee57 brlmltm aynen canım yaa iligim kurudu sürekli meme istiyo göğüs ucu yaram var sürekli memede olduğu için gecmiyoda Napicam bilmiyorum
Birdunyabircennetannesi Tazeeannee57 Amin canım hep ağlıyor heeep gücüm kalmıyor gündüz gece aynı 🤷♀️
Tazeeannee57 AlmilaDoga pazartesi gidicem canım o zamam belli olucak kilo durumu ben doyduğunu düşünüyorum çünkü 2 gogsumude emiyo bitiriyo sürümde var biliyorum bende güvende hissetmek için benden ayrilmadigini düşünüyorum artık
Dogacdmn2020 Tazeeannee57 canım çok normal 3.aya kadar öyle düzensiz oluyor anne karnını özledikleri için seni istiyor sürekli gaz sıkıntısıda ilk 3 ay gitmiyor oda bebekleri huzursuz ediyor bi yerde okumuştum annelerini göremeyen hissedemeyen bebekler terkedildim sanarmış o yüzden
Dogacdmn2020 Tazeeannee57 ben doymuyor düşüncesiyle mama başladım doktorda yanlış yönlendirdi bizi ama düşünüyorumda bebeğim doyuyormuş aslında keşke emseydi de hiç memeden ayırmazdım şimdi 7 alık olacak sadece gece emiyor oda 2 sefer sütte azaldı zaten ayırma memeden sürekli ver teklif et sütün en iyi çoğalması için bol bol emzirme ve su
Tazeeannee57 Dogacdmn2020 öyle yapıyorum canım ben mamaya başlamadım sütümün yettiğini biliyorum ama böyle de çok zor inan artık göğüslerimi hissetmiyorum acıdan bide benimki doyduktan sonra oyun oynuyo o zaman daha bi deli oluyorum
Tazeeannee57 Birdunyabircennetannesi al benden de o kadar gündüz uyumaz mı bi bebek uyumaya direniyo çok uykusu varken
Mmkk Tazeeannee57 bnmlide 34 günlük akşam 6 dan şimdiye kadar ağlıyor şuan uykuya geçti ama hala kıvranıp ağlıyor gazdandır en azından bnmki öyle bilmiyorum
2cocuklu1anne Tazeeannee57 ilk 3 ay uyku yönünden sıkıntılı geçer heleki 2.ay tam sabır taşına dönüyo insan.. az daha sabır güzel anne geçecek bu günler ❤