Derenbahar Bebeklerinizi ne zaman mama sandalyesine oturttunuz? Dışarıya çıkınca bebek arabası sıkıntı olabiliyor yemek yiyeceğimiz yerde.
yusufum- Derenbahar 5 aylıkken aldım ama normal bi mama sandalyesi değil hafif yatik oturturuyodum dışarıda yedirmedim bisey geçen bi bebek arabasında yedi ama çok az yemek istemedi
Merveceylan Derenbahar Ben de 5,5 aylıkken başladım. Mama sandalyesi alırken basamaklı olmasına dikkat edin. Ayakları sarkık kaldığında ayakları ağrıma yapar zamanla ve yemek yeme ve red oluşur. Özellikle buna dikkat edersiniz🥰Sevgiler 🌺
Derenbahar yusufum- yedirmek amaçlı değil zaten kızım 4,5 aylık. Oturtabilir miyim acaba sıkıntı olur mu diye merak ettim :)
Alyameltem Derenbahar destek minderleri oluyor mama sandalyeleri için yanlardan ve sırttan destekliyor oturmakta sıkıntı olursa ondan bulundurun bir tane
AlmilaDoga Derenbahar biraz sert ve çok dik ya dışardaki mama sandalyeleri ben o aylarda bebek arabası kullanıodum
Sadecezeynep 4 ay 7 günlük bugün azıcık oturttum ilk defa mama sandalyesine gayet güzel durdu devrilmedi günlük zaten 15 dk destekli yerde falan oturtuyorum