Nefess2020 paradise amin çok teşekkürler şükür geçti gitti. Yavrunuza en kisa zamanda sifa versin rabbim inşallah geçsin gitsin tekrari olmasın.
Mom727272 paradise bizim bir gün ateş oldu calpol çok etki etmedi, dolven verdi doktor dönüşümlü kullan dedi Dolven kesti ateşi çok şükür Çok geçmiş olsun
Cigdemino paradise keşke.. Gerçekten anneliğin en yıpratıcı yanı bu sanırım. Rabbim dermansız dert vermesin İnşallah. En yakın zamanda şifasını bulsun bebeğiniz 🤲 rica ederim
paradise Ctrzsntrk üslubunuz ne kadar kırıcı. Gecen bayram da bu kadar inatci olmasa da atesinden dolayi goturduk ancak idrar tahlili yapti doktor calpol kullanın sabah cocuk doktoru gorsun dedi geri donduk ne yazik ki
Ctrzsntrk paradise benim üslubumu boşverin de çocuğunuzu düşünün 39 a çıktı ateşi diyorsunuz Allah korusun havale geçirmeye ramak kalmış hala ne bekliyorsunuz orda ateş düşürücü agri kesici serum bile verseler anında düşer ateşi çocuğunuza çile çektirmeyin
Ftmnrilay paradise gün içinde düştü ateşi düzeldi ama iki gün geçti şimdi de öksürük burun akıntısı başladı çok fena 😔
Cennet1212 paradise 3 gündür atesleniyordu doktora geldik idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi eve geldim aksam 39.5 oldu başka hastaneye geldik 5 gün yatış verdiler enfeksiyon kana geçmiş ciddi derecede yukselmis aksatmayin bence
Mircet paradise müslin kundak bezleri oluyor ya onu ılık suyla ıslatıp kundak yapıyorum biraz öyle düşürmüştüm
Cancansmom mucizemmm_ 6. Hastaligin atesi 3 gun suruyor,3. Gun sonunda kirmizi kucuk noktalar beliriyor vucudunda,ozellikle karin bolgesinde. Kakasi civikti baya,ishal degildi ama sizinki de ona benziyor. Kac gun oldu?