Deletedmom115 Mete Senin tutman gerekiyor bebeğinin ek gıda miktarı fazla çünkü benimde 10,5 aylık bende tutacağım inşallah
Alazcns Mete geçen sene hamileyken tutamadim bu sene ek gidaya baslamadik 5.ayina girecek ramazanda yine tutamayacağım. Sen tutabilirim diyorsan tut
Esma34 Mete oğlum 5 aylık. Ek gıdaya geçmedik. Tutmalı mıyım tutmamalı mıyım açıkçası bende karar veremiyorum. Geçen yılda hamile olduğum içimin tutmadım borçlar birikiyor
Partk Bn m kızım 5 aylık olack hamileykn tuttm ama tutamıycam bi öğün bile atlasam sütüm azalıyo çünkü
Aysegulisaa54 Mete 0ğlum 5 ay 16 günlük bende tutamıcam sanırım aslında denenektw istiyorm ama bakalım
Mete Meron yok ya tutup bi deniyeyim diyorum eğer sorun olmazsa tamamını tutarım ki zaten 7 gün hastalık var tutamam gerisini de idare edebilirim diye düşündük artık kısmet
Deletedmom47 Mete Hamileyken tuttum hiçbir sıkıntı yaşamadım .5 ay 5 günlük felan olucak bebegim deneyeceğim bakalım bi kaç gün ona göre artık .Sadece anne sütü çünkü duruma öre ilerleyeceğiz .Tabi ki bünye meselesi bunlar 🎈
Essemine Mete 7 ay 5 günlük tutacağım inşallah beni açlık değil de uykusuzluk sahur ve iftar hazırlama durumu korkutuyor ama Allah kolaylaştırır geçen seneden borçlarım var bu sene de eklensin istemiyorum güç kuvvet versin Rabbim hepimize
Edaa Mete Benim ilk ramazanımda bebeğim daha 2 aylıktı iyi beslenmem gerektiği için tutmamıştım.Şuanda 13 aylık kızım ama 8 haftalık hamileyim,hem emzirdiğim hem hamile olduğum için yine tutamicam 🤷🏻♀️ Seneye insallah...