CatBoy Merhabalar. 2.5 yaşında oğlum bu sabah ateşlendi ateş dışında hiçbir belirti yok. Dün sahildeydik esmeye başladı hava eve geri döndük orda üşütmüş olabileceğini düşünüyorum. En hızlı şekilde nasıl toparlayabilirim Çarşamba günü de tatile gideceğiz.
Ceren12fln CatBoy valahi kızda 2 bucuk 2 3 gundur atesli cokta degil azda sırtı başı yanıyor geceleri bende dedim kışın üşümedin sicakta hasta oldun be kuzum die uzulmustum bu sabah bir baktimki koskocaman arkadan azı patlamış baya arkadan şok oldum çokta dikkatli biriyimdir ben üşuttu sanmistum baska surup vermistim bugun farkeder farketmez şurup aldırdım esime diş icin.
Bebekcik2406 CatBoy drumuzda bize iburamin zero önerdi soğuk algınlığı için kullanabilirsin dedi, ama dişte olabilir kontrol edin geçmiş olsun 🌸
CatBoy Ceren12fln Dişlerimiz tamamlandı bizim arka köklerde dahil hepsi çıktı 3_4 ay olacak yaklaşık diş değil o yüzden keşke dış olsaydı 😑 geçmiş olsun size de.
CatBoy Bebekcik2406 Dişleri tamamlandı kökler dahil hepsi çıktı. Grip, soğuk algınlığı ilaçları yasak havale geçirdiği için teşekkür ederim 🙏🏼