@Mercimekkoftesi arkadaşım öncelikle psikolojini daima pozitif iyi tut negatiflikten olumsuz düşüncelerden uzaklaş streste tetikler unutma . Sürekli tersini söyle kendini iyi telkin et. Sıkıntıdan stresten uzak dur önceliğin bebeğim olsun ve onun iyiliğini düşün hep. Su iç bol bol suyunu hiç eksiltme yanından her yere su şişesi koy cam olursa iyi olur. Kakaolu tahin helvası ye gün içinde gel git ye çatalla. Mandıradan al onların ki günlük oluyo daha iyi. Ceviz , fındık , badem , hurma bi avuç ye bunlardan . Bulgur ye . Bebeğinde gaz sorunu yoksa soğan ye . Hatta baktın sütün gelmiyo mutfağa git soğanı kır zarını temizle ekmeğin içine koy ye 10 dk sonra sütün fazlalaşcak. Gaz sorunu varsa bebeğinin az ye soğanı . Tetikler çünkü. Dereotu ye kahvaltı da yemeklerde de salatalarda da inanılmaz arttırıyo. Kimyon at her yemeğine kahvaltına bile hem bebeğin gazına hemde sütüne artısı var. Hoşaf iç bende tarif var 2 tane dilersen eğer yazarım . Fazla getiriyo sütü . Milk tea var nurpty diye markanın sanırım haftada 2 kez çay bardağına yapıyorum ben içiyorum . Maltanalar var marketlerde bulabilirsin onlardan iç. Ve bol proteinli beslen . Et ye yani . Özellikle kuzu eti . İlikli kemik suyu al çorbasını yap yemeğini yap . Ben içine patates havuç atıyorum az bişey tel şehriye hem bebeğe faydası var hemde süte . Bunları da dene bakalım bi inşallah faydasını görürsün , sağlıkla büyüt bebeğini 🤍