Efem123 Arkadaşlar Allah için meme ucu gibi biberon ucu yokmu avent avent dediler aldım yinede red yaşadım şuan bebeğim hergunacliktan ağlıyor genede emmiyor biberona başlamak istemiyorum artık hiç almaz emzirmek istyom ama emmiyor yokmu meme ucuna yakın biberon ucu su reddi atlatana kadar verebilcegim 😔
gocebebirbayan Efem123 ben Avent kıllandım. Classic değil ama natural Avent kullandım. Meme + mama devam ettik 3 aylığa kadar. Benim sütüm bitene kadar emzirdim. Hiç biberon ya da meme reddi yaşamadım
Coyness2020 Efem123 Chicco o numara cam biberon mükemmel red yaşamadım hala suyunu onda içer kızım plastiğini aldık kırılınca. Çok tavsiye ederim
Coyness2020 Efem123 Chicco o numara cam biberon mükemmel red yaşamadım hala suyunu onda içer kızım plastiğini aldık kırılınca. Çok tavsiye ederim
gzdeses @Efem123 bende sizinle aynı durumdayım meme mama ilerliyoruz şu an ama memede zor tutuyorum emmek istemiyor ben de lansinoh diye duymuştum anne memesine en yakın bi araştırın siz de isterseniz
Kayraninanesi Efem123 ilk günden beri lansinoh kullanıyoruz meme+mama bi sıkıntı yaşamadık meme ucuna en yakın o diye almıştık çok memnunuz oğlum o başlıktan başka başlığı kabul etmiyor artık
Gigyyy Efem123 lansinoh bence , biz çok memnunuz hava kaçırmıyor ,gaz da yapmıyor ,alan çoğu kişi memnun ,red de yaşamazsınız
Zeyzeynoo14 Ben bi wee baby nin birde en son aldığım ve memnun kaldığım Philips avent kullanıyorum gayet memmunum👌