ilaydaergul Merhaba anneler bebeğinize ne zaman emzik vermeye başladınız? Benim bebeğim daha 9 günlük sizce vermeli miyim yoksa bi zararı olur mu?
Erayalpp ilaydaergul ben ilk doğdugu gün verdim ama beğenmedi benimki almıyor gerekiyorsa bebeğinize verin tabiki
Yasemin54 3.günü verdim benim bebeğim sürekli emmek istiyor çünkü emme refleksi cok güçlüydü hala da devam ediypr illa agzında birşey olacak memede emer emzikte bakar süt gelmez emziği atar memeden devam yoksa giç durmuyor.. Kolik 😪
Ayazimmm ilaydaergul doğduğu 2. gün verdim hemen tuttu. 2 ay boyunca emdi sonra kendi kendine bıraktı istemedi. Şimdi yeniden almaya başlıyor gibi gibi. Siz hangi sebepten vermek istiyorsunuz?☺️
Nesrincente ilaydaergul dogdugunda verdım ama soyle ben sadece dısarı cıkarsak veriyorum hanı dısarda mızmızlanınca bıde cok nadir uykuya gecişinde onun dısında pek emzik degıl
DuruMomm 1 hafta küvözde kaldı. Gelir gelmez verdim. Başta cok aramadı verirsem emiyordu vermezsem istemiyordu. Ben vermeyr devam ettim. Suan emiyor