Pamuk_bebegim42 Arkadaş bebeğim 11 aylık sütü vermeye ne zaman başlayabilirim acaba 3 gün kuralı ile mi vereceğim doktora gidip sormaya gerek var mı sizler nasıl yaptınız acaba
BanniCici Pamuk_bebegim42 anne sütü alıyorsa eğer 2 yaşına kadar gerek görmüyor bazı doktorlar, almıyorsa eğer 1 yaşından sonra diye biliyorum
Zehrayaz345 Pamuk_bebegim42 benimkide 11 aylık anne sütü almadığı için mama veriyordum ek gıdayla beraber yeni inek sütüne geçtim siz mama verin bence anne sütü alıyormuş nasıl olsa
ugur25bocegi Pamuk_bebegim42 canım ben 1 yaşından sonra verdim iyice kaynatıp. Benimkide anne sütü aliyor ek gidada yiyo ama geceleri acikip uyaniyo veriyorum gece uykusuna yatırırken.
Pamuk_bebegim42 BanniCici Anne sütü alıyor ama ek gıda da fazla yemiyor aç kalıyor geceleri çok ağlıyor o yüzden gece vermyi düşünüyorum
Gamzeebrtu 19 aylik oğlum var anne sütü çok uzun zamandır almıyor, formül mama veriyorum, inek sütü hiç vermedim
Barlasb10 Pamuk_bebegim42 ama 11 ay da daha çok küçük süt onun için de besleyici olmaz ki ben yoğurt ve toz olarak mamayı karıştırıp yediriyorum uyumadan doktora sordum ama bi sorun olmaz dedi sizde sorun belki verebilirsiniz