Aslikrkmz Kizlar bu gün sezeryan doğum yaptım 34+4 kilosu 2650 simdilik sadece ciğer gelişimi sorunu var kuvoze alındı Ciğer gelistirici vuruldu Çok düşünüyorum ne kadar kalır nasıl bir süreç olur yaşayaniniz varmı bilgi verebilirmi
Merguse Aslikrkmz bende 33+4 te dogum yaptm 13 gün oldu ciğerleri gelişmediği ciin solunum sıkıntısı var 1 hafta entübe kaldı sonra cıkardılar şuan burnundan nazal solumm veriyolar 2100 dogmustu ilk günler hızla kilo verdi 1800 e düştü şimdi şükür 2 kg oldu doktor solunumu düzelip kilosu 2500 olunca cıkaracagız dedi tahmini bi tarih kesinlikle söylemiyolar cok ısrar ettim ama söylemediler
Mom987 Aslikrkmz Öncelikle Rabb’im kavuştursun bir anca. Bebeğe bağlı bir durum kısa sürer inşallah. Onlar çok güçlü oluyor. Ciğer gelişimi tamamlanınca çıkar.🍀
Berayim 1234560 postu açan arkadaşa yazdım .benim için sorun değil kilosu sağlıklı olsun da kilo zamanla alır. Benim disimda herkes Zayf zor büyür diyorlar ilk gebeligim bebeğimi nasıl beslemeliyim besliyeyim kilo alması için
1234560 Berayim Prematüre ile ilgili soru sorulmuş bebeği erken doğmuş. Sen gelmiş 1 hafta erken doğdu kuvozde kalmadı diyorsun. Tam zamanında doğmuş bebeğin . Kuvozde kalmaması normal . Bebekte zamanla kilo alır zaten