Mommysharkdoodoodoodoo En arka azılarla toplamda 20 diş oluyor ya arkadaşlar oğlumun onun arkasındaki kalıcı dişi de çıkmış 😳😳 bunu yaşayan var mı diş doktoruna mı götürmeliyim?
Furug Mommysharkdoodoodoodoo dis iisi biraz ilginc ya bir arkdsmin bebegi disiyle dogdu ön disi :) kuzenimin cok erken tamamladi bebegi..bizim 3 disimiz varken cocuk disleri tamamladi ayni aydalar.endise duyacaginiz bir durum oldugunu dusunmuyorm ama doktorunuza sorun tabi
Mom9870 Mommysharkdoodoodoodoo azıların çıkış şeklini biliyorsunuz değil mi? Mesela 2 tane gözükür ve birleşir sonradan. Karıştırmış olabilir misiniz? Yada dediğiniz gibiyse bi götürüp gösterin tabii.
Minikkusunannesi-1 Mommysharkdoodoodoodoo 29 yaşındayım ağzımda bir tane süt dişi var mesela hala :) kalıcı dişim yokmuş sütte çıkmamış hala benimle çok sağlam bence sorun yoktur fazla dişten siz yinede bir diş doktoruna gösterin
DenizSerap Ya ben hiç anlamıyorum baktırmıyorda eğer anlıyorsanız ben olsam pazartesi doktorun kapısını çalmıştım 🥲
Mommysharkdoodoodoodoo DenizSerap 😔 süt dişi denen 3 yaşa kadar tamamlanan dişler dışında bir diş daha çıkmış artık bu çıkan kalıcı olan ama zamanından 5 yıl erken çıkmış oluyor endişemm bu
Mommysharkdoodoodoodoo Mom987 çok eminim malesef çıkmış yani açıp gösteriyor zaten sayıyorum fazladan çıkmış deli olacağım inşallah normaldir
Mommysharkdoodoodoodoo Furug ilk işim doktora götürmek olacak ama pazartesiye kadar bilgi edinmek istiyorum 😔
Zalimsin Normal mi bilmiyorum ben nolur nolmaz Bi doktora danışın, benim kızım 21 aylık tamamladı 20 dişi 27 aylık şuan daha gelen giden yok ben de bitti diye biliyorum. Yerleri var görünüyor ama çıkacak gibi değil damağında belli sadece
Mommysharkdoodoodoodoo CaglaCeylin Allah getirdi sizi karşıma 20 diş var 21. Diş çıkmış en arkada 1 tane
Mommysharkdoodoodoodoo Zalimsin yok 20 diş tamam 1 diş de en arkada çıkmış şimdi diğerleri de çıkar diye de korkuyorum
Zalimsin Mommysharkdoodoodoodoo ha anladım ben 24 sandım ama yine de inşallah Bi sıkıntı yoktur ya bazen böylr değişiklikler oluyor
CaglaCeylin Mommysharkdoodoodoodoo anatomi geregince 20 adetdir. Ama bazen dis sayisinda ama kalici dislerde ama süt dislerinde cogalma/ veya hic cikmama gibi bir durumda söz konusu oluyor. Bu durumda hyperdontie ( dis sayisinda cogalma var) ön ve arka dislerin sikistirilmamasi lazim. Bazen hatali olusumlar olabiliyor, dis helimine göstermenizi tavsiye ederim. Ayrica günde iki defa dis fircalayiniz , cok az fluör (500ppm) iiceren macunla
Mommysharkdoodoodoodoo Zalimsin inşallah normaldir çok endişe ettim ağız yapısı diş yapısı bozulur mu nolur hiç fikrim yok