Asleres Merhaba güzel anneler 5 aylık bebeğinizi gece kaç saatte bir emziriyorsunuz ? bebeğim maksimum 3 3 buçuk saat uyuyor , bazen 2 saatte bir kalkıyor. Sabah 6, buçuk gibi kalkıyor gün için de çok hareketli gece uyanmak çok zor oluyor artık
hllglck Asleres Bizde 4 ay 20 günlüğüz. İlk başlarda gece uykusu daha güzeldi 2 defa filan kalkardı. Bir aydır filan daha çok kalkıyor havalar da sıcak susuyorlar. Diş çıkarma belirtisi de olabilir. Diş çıkarınca daha çok emmek isterlermiş.
[silindi] 4 ay 12 günlük normalde 3 defa kalkardık ilk uyku 6,5 saat diğerleri 2şer saat olurdu şimdi 5 defa kalkıyoruz ilk uyku 3 saat diğerleri 1 er saat 😥 açıktığından değil öylesine uyanıyor dönemeyi öğrendiği için uykuda çeviriyor kendini yüz üstü e öyle de uykusu açılıyor gözlerini açıp etrafa bakıyor
hllglck Asleres 8-9 arası uyuyor. Ama şu an sık kalkıyor havalar serinken güzel uyuyordu maalesefki 🙄
[silindi] Asel_sahra hiç bilemiyorum benim de ilk bebeğim ama her bebek farklı olurmuş zaten. Benimki de 3,5 aylıkken birden yaptı bunu zaten bir anda büyüyüp gelişiyorlar o yüzden çok uzun sürmez herhalde
Asleres Asel_sahra hiç belli olmuyor bebeklere canım birden bir bakmışsın dönüvermiş, döndürme egzersizler var onlardan yapabilirsin ama
Asleres hllglck bizim kinin 7 de uykusu geliyor en geç 7 buçuk da uyuyor ondan belki de gece sık kalkmak istiyor🥺
Asel_sahra [silindi] ya ben ana dizligine koyuyorum gelişimine engel oluyorum sanirim o sekil dönemiyor erken diye düşünüyordum ondan koymicam artk en iyisi
[silindi] Asel_sahra ana dizliği nasıl bi şey? Valla ben doğduğunda kundak yaptım gündüz serbest bıraktım hep. Sürekli spor yaptırdık hareketler vs. Kundağı yaz gelince bıraktım zaten 2. Ayında yaza girdik iyi oldu bizim için. Yenidoğan sıçramaları da bitiyor zaten. Rahat rahat hareket edebilmeliler