Erdmalprshn Kızlar kanguru alacağım da siz hangi markadan memnun kaldınız? Biricik oğluşum 3 aylık. Rahat kullanabileceğim kumaşı yumusak sırta cok ağırlık yapmayan kolay temizlenebilir dediğiniz ürünler hangileri? Herkese çok teşekkür ediyorum. 💁🏻♀️🙏🏻
Merveth Erdmalprshn pediatri örgütlerince onaylı sertifikalı nuna marka kanguruyu tavsiye ederim kumaşı yumuşacak kullanımı çok rahat
Meva0407 Erdmalprshn ben mamadus aldım oğlum 2 aylık ve çok kolay kullanıyorum oğlumda çok sevdi. Burdaki tavsiyeler üzerine aldım
Erdmalprshn Meva0407 Benimki de 3 aylık olacak atak haftasındayız kucak sevdamız başladı. Teşekkür ederim 🙏🏻
F-Betul Erdmalprshn Bütçeniz varsa huggberyy güzel yüzde yüz pamuk ama pahalı biraz ben pandemi döneminde kullanamadım elimde patladı; kullanacaksanız iyi bir şey düşünebilirsiniz.
F-Betul Erdmalprshn Kızım büyüdü artık taşımakta zorlanıyorum kanguru yanımda değil aslında yanımda olsaydı ( ailemin yanındayım) siz de almak isteseydiniz Sma lı bebeklere yardımınız karşılığında size satardım çok kullanamadık çantası bile duruyordu.