Dogabebekkk Merhaba anneler bebeğim 9 aylık bu aşıyı olacak da yan etki yapıyor mu aşıdan sonra banyo havuz yasak mı ağır mı geçiyor bilgi verirseniz sevinirim 🙏
Ayazinannesi10 Dogabebekkk merhaba doktorumuz yan etki yapmaz sadece 1 Gün dus aldirmayin dedi ateside çıkmadı dediği gibi oldu
Omertugra20 Dogabebekkk ilk dozunu oldu haftaya 2.dozunu olacak . Doktorumuz vurur vurmaz orda fitil verdi attik 6 saat arayla iki defa attik hicbir sorun olmadi bizde bakalim 2.dozu nasil olacak . Agir bir aşı oldugu icin gun boyu belli araliklarla atesini olcttum
AlmilaDoga Dogabebekkk bebekten bebeğe değişir ama çok da gözünüzü korkutup evhamlanmadan tedbirli davranın
Aslihan1621 Dogabebekkk üç aylıkken yaptırdım bebeğime biraz ateşi yükseldi aynı gün yıkatabilirsiniz dedi çok etkilemedi eminim 9 aylık beneğinizide etkilemez
Akcabeytas Ağır bi aşı biz dolvenle geçirdik eve gelir gelmez dolveni içirdim 6 saat arayla 6 saate yakın olduğunfa ateşi çıkmıya başlıyordu 38 i gördük şükür üstü olmadı 2.gün geçmişti