Minikkusum2021 Kızlar ilk gebeliğim bir kaç güne doğum yapacağım. Doğum öncesi şunu yap bunu yap dediğiniz şeyler var mı? Özellikle de süt açısından farklı konularda önerilerde olur. Çok heyecanlıyım, deneyimsizliğin verdiği korku var üzerimde
Boncuk_12390 Minikkusum2021 doğum yaptığım ilk gün promalt anne sütü artıcıtı içmiştim henüz hastanedeyken çok güzel süt yaptı hemen sütüm geldi ve bolca
3MelekAnnesi3 Minikkusum2021 süt konusunda endişelenme mucizevi bişey dünyaya getiriyorsun sütün mü olmıcak 😊artırmak için hem emzirme hem sağım cok işe yarıyor ama onuda iyi ayarlamak lazım fazla sütte mastite neden olabiliyor onun dısında gazı için bol bol kimyon yiyip içersen senden bebege gecer ikinizde rahat edersiniz hemde kimyon süt yapar ayrıca dogumun normal mi sezeryan bilmiyorum ama normalse bagırma sancı geldikçe dua oku seni daha dinc tutar sezeryansada yanına bol bol bitter çikolata ve neskafe al ben sezeryan yapmadım ama herkes öyle söylüyor cok arastırdım smdiden saglıkla kavus ve en en önemlisi cevreye kulaklarını kapat
Minikkusum2021 Boncuk_12390 Nerden almıştınız ben ebebekte olanı geçende araştırdım ama almadım süt durumuna göre alırım diye düşündüm
Minikkusum2021 3MelekAnnesi3 Sezeryan olacağım sütümün geldiğini ya da gelenin az mı çok mu olduğunu nasıl anlayacağım
3MelekAnnesi3 Minikkusum2021 ilk günler gelmese bile duş alınca hemen gelir inşallah cnm korkma bebekte emdikçe yutkunuyorsa sütün gayet yeterlidir bezine bakarsın günde 4 5 kez degiştirirsen kakalı cisli olursa yetiyodur
Minikkusum2021 Boncuk_12390 Evet bende ona bakmıştım mavi olana göre şekeri daha azmış sanırım daha iyi diyorlardı. Belli bir süre mi kullandınız devam ettiniz mi
Minikkusum2021 Nescafeyi duymuştum hastane çantama koydum ama kahve, Nescafe bebekte acaba uykusuzluğa yol açıyor mudur anneden bebeğe geçerek
Boncuk_12390 Minikkusum2021 yapmıyor canım bende iki kere sezeryan oldum geçen ay doğum yaptım daha filtre kahve içtim sürekli agrıyı azaltıyor
Boncuk_12390 Minikkusum2021 24lü almıştım 1 haftada bitirdim ama sütüm şakır şakır geldi çok şükğr yine alıcaktım bitince ama annemler alma artık yeter demişti o derece yani her anneyede öneriyorum kesinlikle al
Minikkusum2021 Boncuk_12390 Evet bir de nereye kadar tüketecek insan emzirme dönemi az bir süre değil ama başta süt arttırmaya faydasını duydum